Dobrý deň dnes som zažil nepríjemnú vec a mam strach ze co to môže byť . Bol som za počítačom a z ničoho nič mi začalo byť srdce rýchlo zač som sa báť a stresovať zmerali som si tlak a mal som hi vyšší ale tep som mal až 144 a pocit akokeby ma dusilo mam strach ze to môže byt infarkt ale niečo vážne mam 18 rokov
@slniecnica malý ste aj pocit dusenia?
@antonko12 pri panickom ataku, sa človeku zvýši tlak, potenie, trás tela, pocit na odpadnutie, či strach z infarktu, sťažené dýchanie, pocit, že sa nemôžeš nadýchnuť, áno aj pocit, že sa zadusím, aj trpnutie tela, pocit, že sa zošaliem, zomriem, proste je x nepríjemných príznakov pri panickom záchvate.
@antonko12 Čo si robil za počítačom? Niečo stresujúce?
@lenkakravcova no hral hru
@slniecnica čítal som ze aj po atakuje ešte mate akokeby vnútorné napätie ja som mal po ataku stále pocit akokeby som mal niečo v hrdle a na hrudi
@antonko12 áno je to možné pri PP. Ale, Ty ak máš takéto stavy, tak to treba riešiť reálne, ísť k obvodnému lekárovi v prvom rade a nie len čítať, čo Ti môže byť. Máš len 18 rokov, treba nájsť príčinu PP a následne vyhľadať psychiatra, psychológa. Môže to byť aj štítna žľaza aj z chrbtice aj duševné psychické ochorenie.
@antonko12 Tak už vieš, čo ti to spúšťa.
Musíš s tým prestať, inak sa ti to bude opakovať.
@antonko12 infarkt určite nie, skôr panická úzkosť. Pri panických úzkostných záchvatoch zvykne tlak vyskočiť veľmi vysoko. Viem to podľa seba, trpím PP.