Ahojte,
V poslednej dobe sa mi stava, ze sa v noci zobudim spotena a zacnem panikarit, ked je mi teplo. Teraz v lete ako prisli horucavy, ale aj v zime parkrat ked som zabudla stisit kurenie na noc. Aj teraz. Ten zachvat vzdy prejde do dvoch hodin ked zredukujem teplotu v izbe, teraz mam okno dokoran. Normalne ono na noc neotvaram, lebo neznasam hmyz, ale prave mi bolo tak zle z tepla, ze som si povedala, ze mi to stoji za to. Minuly tyzden uplne sialene stavy, vzdy pri pokuse zaspat uplne chaoticke myslienky. Inokedy proste strach, ze sa mi nieco stane. Davnejsie panika, ze nieco zo srdcom, teraz mam maniu otrava z jedla. Mava to niektora z vas?
to mi pride ako OCD symptom
@ninka297 Ani ja ty kks. Nechapem z ludi, co sa kazdy rok tesia na teploty 30+ a vyslovene si to uzivaju. Mne je na zdochnutie, fyzicky aj psychicky.
Treba na okná sieťky, mne je tiež zle z horúčav a neviem spať pri zavretom okne, mám pocit, že sa dusím. Ešte aj v zime mám aspoň na špáru otvorené a na noc nekúrime, radšej si dám v zime na perinu ešte hrubšiu deku, akoby som mala mať úplne zavreté okno 😅.