Ahojte.
Trpím roky panickými atakmi.
Prosím vás čo vám pomohlo ?
Rokmi všetko odskúšané no nič nezaberá.
Pol rok môže byť kľud potom to opäť príde.
Neustále sanitka volaná príde mi zle blbý pocit úzkosti strachu tlak 170 na 120 tep aj do 135.
Zvykne mi cesnak a dvojitá dávka magnézia zabrať.
Nedávno sme sa presťahovali. A odvtedy to opäť začalo.
Máte niečo čo máte overené čo vám naozaj pomohlo?
Nedávno prvý krát v živote sa mi prihodilo niečo ako migréna s aurou veľmi ma to vylakalo. Mala som ako by "Hadika" v oku cca 2 hodky som nevidela poriadne nebolo to rozmazané videnie ale niečo čo ťažko opíšem. Proste nastal nejaký problem zo zrakom dali mi infuziu neurológ povedal že to je migrénozna aura spravili ct všetko ok . Keď mi začala tiecť infúzka s novalginom guajakuranom a magnezkom ten očný problém ihneď prestal.
Stalo sa vám to niekedy?
Všetky tieto veci čo opisujem môžu byť spojené naozaj zo psychikou. Panické ataky pochopím lebo viem o čo ide. Ale toto s tým zrakom čo sa mi prihodilo má prílis vyľakalo 🤦
@chiarabarbora antidepresiva 🤷🏻♀️ akurat sa ich 97% populacie boji ako cert svatenej vody a hladaju miliardu inych sposobov, ktore nezaberaju/alebo iba velmi obmedzene a nachvilu. Tie zvysne 3% ich beru.
@chiarabarbora smer psychológ. Ver mi, že ti pomôže.
Zaručený sto percentný recept / jedna zázračná tabletka neexistuje. Všetko sú to len doplnky (ako vitamín C pri chrípke)
Keď si upraces v hlave, dáš to aj bez liekov (som žijúcu dôkaz 🙂)
Bud si silná osobnosť a dáš to sama, alebo ti pomoze coach / psychoteraput
na ataky sa dávajú ad..