Doby den . Posledne dva tyzden predtym ako ráno užijem liek seroxat 20 mg zacne mi trpiet cela tvar ,cele telo no neviem to opisat cítim take trhnutie je pravda ze predtym som brala 9:00 liek teraz si pospím a zoberiem neskôr ,nikdy predrym som to nemala a to uz mam panicku poruchu pol roka .rozmyslam ze zmenim psychiatra ,lieky ma niekto podobnú skusenost ?
@majuska1515 ako záleží ja beriem 7 rokov a nemám problémy s ničím, liek proste nemusel sadnúť. Nie je to žiadne svinstvo, je to vec ktorá ti pomôže fungovať. Nie kazdy si glvie bez liekov pomoct. Ak máš taký názor tak dúfam ze neberieš ibalgin lebo len to je sajrajt. Ani iné lieky. Lebo všetky môžu mať nepríjemné vedľajšie účinky. A nikdy si dúfam nemala úzkosti ako ja keď som nevedela vojsť ani do auta, ani do ambulancie ani nikde a všade ta za ruku musela držať mama a to ako 24 ročnú. Ani ze ti psychiater pre istotu aj keď by mal nenariadil ústavnú liečbu lebo sa bal ze sa ti ešte pohorši keďže nevieš ani vojsť v kľude do ambulancie. Alebo že keď neberieš lieky 3 mesiace tak sa dostaneš do stavu ze nevieš fungovať. Ja zrejme do konca života lieky nevysadim, ale so správnou liečbou sa vieš do dvoch rokov zbaviť liekov. Postupným znižovaním. Ja som sa dostala na polku paretinu.
Ak to začalo až teraz a liek berieš dlhšie ako dva mesiace nebude to vedľajší účinok lieku. Porozprávať sa s psychiatrom a on ti povie.
@majuska1515 ja som sa z toho dostala tiež bez liekov....nemala som však až také stavy.
A prečo za to menit doktora? Ja som skusila uz 3 rozne lieky a všetky boli zle, proste som to dr povedala a hladame dalej
@inga000 ako dlho berieš seroxat ?