Panická porucha - ťažkosti

inga000
4. nov 2024

Dobry večer . Bola by som rada keby mi niekto poradil ,dnes som bola u mojho psychiatra ktorému som hovorila ze posledný tyzden mi je horsie asi to bude od liekov beriem dedičstva 20 mg ze mi byva na večer zle strasna unava,vycerpanie malátnosť ,ked sa otocim alebo si cupnem pre nieco horko tazko sa zodvihnem zatočí sa mi hlava ako na odpadnutie ,on tvrdi ze liečba funguje lebo som taka živšia uz chodim aj von co som si predrym nevedela predstavit ist ani do obchodu . Len ze treba dopĺňať minerály ,ze je to z toho tieto stavy . Ze dvojnásobne mam pit a nie brat lieky na lacno . K tomu beriem este Magnosolov dva krat denne ráno a večer

ukgirls
4. nov 2024

a co chces poradit? ved dr ti poradil? dodrzuj co povedal a vydrz... nic nefunguje zo dna na den

3009
4. nov 2024

Lieky AD treba brať dlhodobo. Výsledok sa dostaví tak za mesiac.

inga000
autor
4. nov 2024

@3009 ja ich beriem 4 mess

inga000
autor
4. nov 2024

@ukgirls rozmyslam ci zmeniť psychiatra alebo ci ma pravdu

suzitok
4. nov 2024

Podľa toho, čo popisuješ, tak ti je lepšie ako ti bolo predtým....Neznižuje ti Magnosolv veľmi tlak? Môžeš mať tie závrate aj preto...ja ho beriem práve na znižovanie vysokého tlaku jedno vrecúško...

inga000
autor
4. nov 2024

@suzitok myslim ze znižuje lebo odkedy ho beriem mam nizky tlak ale doktor mi ho kaze brat tak co s tym?

suzitok
4. nov 2024

@inga000 ja ti neporadím, nie som lekár, ale dve vrecká sa mi zdajú dosť veľa, hlavne ak máš tlak nízky...áno, magnosolv je výborný pri liečbe psychických porúch, ale môže na iné zle vplývať, u teba tlak a u mňa napríklad sposobuje zaludocnu nevolnosť

inga000
autor
4. nov 2024

@suzitok mohla by som to mozno nahradiť bud magne B 6 alebo magnerot

suzitok
4. nov 2024

@inga000 tie sú voľnopredajné, treba skúsiť, každému sadne niečo iné, magnerot som mala, ten bol dobrý...