Panická porucha - ako to prebieha a ako sa to dá zvládnuť?

mishadudy
1. dec 2018

Ahojte..trpí niekto z vas panickou poruchou? Ako to u vas prebieha a ako to zvladate? Su potrebne aj lieky? Dakujem

kinderkooo
1. dec 2018

@mishadudy Ahoj,ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš správu 🙂

gaaaa
1. dec 2018

Ahoj.Ja 6r.Ak budeš chcieť niečo vedieť kľudne napíš.

mishadudy
autor
2. dec 2018

@kinderkooo pisala som

viktoria1425
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mishadudy
autor
4. dec 2018

@viktoria1425 ja si praveze nemyslim, ze je to AZ tak vazne. U mna sa to este nepotvrdilo (a dufam, ze ani nepotvrdi) internistka sa len domnieva, pretoze zatial mam vysledky v poriadku. Cakaju ma este dalsie..jasne, mam niekedy strach, uzkost, dokonca aj depky ale skor si myslim, ze je to prirodzene. Urcite nie do takej miery, ze by som potrebovala pomoc, a hlavne lieky..viem to jednoducho ovladat. A dalsia vec..ked mam strach, uzkost, stres, tak mi nie je absolutne nic. Tie moje "stavy" prichadzaju väcsinou pri nejakej cinnosti..teda varenie, upratovanie, prudsi pohyb atd..

natashkaa
20. mar 2019

prosim. epoznate dobreho psychologa v ba?

nikolrichterova
8. jún 2022

Ahojte chcela by som poradiť mávam neustále strach zo smrti často myslím na to ze sa mi niečo stane stále sa kontrolujem troška ma pichne a hneď mam strach mam vysoký tlak každý deň si meriam a už ked si idem merať tak hneď mam strach aký bude výsledok nemôžem byť sama namyslam si myslíte že ide o panicku poruchu ? Zažili ste niekto niečo podobné?

betka233
8. jún 2022

@nikolrichterova ja som toto zazila po korone, asi pol roka ma to drzalo, presne toto iste... asi post covid zjavne to bol u mna... nemala si koronu v poslednej dobe?

nikolrichterova
10. jún 2022

@betka233 mala som dva krát koronu a mam kamošku ktorá sa lieči na vysoky tlak po tom co prekonala koronu možno aj ja to mam s toho aj tlak aj psychické problémy

betka233
10. jún 2022

@nikolrichterova urcite to moze byt spustac, zatial to skuste bez psychologa alebo antidepresiv, ono by to malo casom odzniet, mne nasadil internista betaloc mini davku aj ked mi nic zavratne nezistil a po 3 mes som vysadila, vtedy mi to velmi pomohlo na psychiku... mala som taky pocit "podpory", ze ma ten betaloc podrzi keby nahodou nieco... a vidi sa mi, ze mi to zacalo odoznievat po ockovani (vtedy astra zeneca)