Dobry den.Pred rokom apol som brala dlhe roky AD.No posledne mesiace som schudla,zacali padat vlasy a bola v napati.Cim som sa zacala viac pozorovat.Pridalo sa mravencenie noh,ruk obcas tvare.Plus som zacala pocitovat vnutorny nepokoj a chvenie.Akoby som mala svaly stiahnute a slabe.Trasu sa mi raz ruky niekedy nohy.Bola som aj na Emg vysetreni kde som dostala pocas vysetrenia tetanicky krc.Mesiac beriem seroxat a magnezium plus B6.
Mala ste niektora z panickej poruchy tras?dakujem
@anavixy to prave neviem.Uz som sa liecila niekolko rokov predtym.A mala som kadejake priznaky.Vysadila som llieky lebo som cakala babo.No teraz mam prave taketo stavy.Trasenie ktore pocitujem pocas dna dlhsiu dobu.Co vo mne vyvolava uzkost.Tiez si mala toto trasenie?
Nie, nemam osobnu skusenost, viem len z teorie, ze je to bezny priznak. Obzvlast v kombinacii s tetaniou. Myslim si, ze sa potrebujes len dobre zaliecit. Držím palce 🍀
@anavixy dakujem ti 🧡
Ved tras je jeden z najbeznejsich priznakov panickej poruchy. Ak sa ti stav napriek liecbu vobec nezlepsuje, kontaktuj psychiatra.