Ahojte chcem sa spýtať pomohol Vám Pangamin na pribratie na váhe?Ja ho užívam 2 týždne 4 tablety za deň raz mám 61 kg a druhý deň alebo o dva o 0,60 dkg menej chcela by som pribrať ďakujem za každú radu
@pupetko263 pangamin na pribranie?😲, užíva sa 1 /D proti kliešťom, muchám.. štípancom.. Priberá sa od sladkostí, bielej múky.. kysnutého pečiva
@pupetko263 pangamin je zázrak brala som ho a pribrala som 12 kg. Základ pri priberani je nemyslieť na to že chceš pribrať. Nechoď každý deň na váhu a skôr rob niečo čo ťa zamestná. Hýb sa a začne ti chutiť jesť. Chod von na vzduch a rozbehne ti to telo. Ja celý život trpim veľmi nízkou váhou a toto je jediná vec čo mi pomohla. Treba byt v klude a bez stresu
Nepomohol mi ani v dávke 3x4 tablety. Asi pol roka som to užívala, nepribrala som. A teda papám veľa 😅
@veve234 a ako dlho si ho užívala? A koľkokrát denne? Ja ho užívam už 3 týždne a zatiaľ nič
@pupetko263 asi 2 mesiace. Nestačí jesť pangamin musíš dodržiavať aj ostatné veci a hlavne byt uvoľnená a nemyslieť na kg.
Preco chces pribrat? Ved mas normalnu vahu. To nezakladas ty stale tie temy, ze vecer mas o 1 kg viac???
@stanulienka lebo som bola zvyknutá na tú svoju váhu 62 kg a jedla som normálne a stále som mala tú istú váhu tak je to pre mňa taký skok a jem normálne možno že sa asi viac teraz hýbem ako cez zimu
@veve234 niedeky som trochu v strese že to nejde hore jem pravidelne asi by som sa nemala vážiť každý deň
Na pribratie? Som si myslela že je to pre deti na zvýšenie chuti. Pre deti čo veľmi malo papaju
@pupetko263 zase ta ista tema? 4 tablety denne je málo. 3x denne 4 tablety uživaj. a žer! a 0,60 dkg mas menej? 🙂 🙂 . nezabudni sa zase o týzden ozvať o kolko dekov menej mas, dobre?