Ahojte dlhšie ma bolí pravý prsník je to taká palivá bolesť z boku ku podpazusiu a aj spodkom prsníka,za bradavkou v tom istom prsníku mám fibroadenom no nebola som viac jak rok na sone ,chodila som s tým fibro.do prsnikovej ambulancie vraj len tuková hrčka potom odobrali vzorku a vraj netreba operovať lebo sa to môže tvoriť viac tak som nedala ,
@kavicka12 ako sa máš? Prešlo to? Už vieš z čoho to bolo?
@lienocka73 tak nikde som sa ešte nedostal a, koncom augusta som objednaná na sono na moje naliehanie, stále cítim to pálenie aj takú zvláštnu tahavu bolest
@kavicka12 ako si dopadla? Už druhý mesiac mám niečo podobné, na sono som objednaná až v septembri.
@lienocka73 ahoj,kde citis palenie?na ktorej casti?
@jasminam ahoj, zboku pod pazuchou a sem tam aj nad prsnikom.
@lienocka73 aj ja nad prsnikom
@jasminam a ako dlho to máš? Ja už druhý mesiac. Gynekologička mi povedala, že to vyzerá od chrbtice. Uvidím, ako dopadne sono. Mám ísť koncom septembra.
@lienocka73 no mne to zacalo v pondelok,paliva bolest tahajuca sa k bradavke ,cely prsnik z hora,som myslela ze to prejde,gynek.prehmatala,povedala ze sa jej to zda z chrbtice,ale ze hned na sono,lebo som objednana v oktobri na sono,ale ze dovtedy daleko..na sone nasiel iba 2,4 mm cysticku co ze ona to sposobovat nemoze
Ze ked je to z chrbtice,alebo ze by mohol byt este zacinajuci zapal ,ze ked to neprejde po vikende,ist po antibiotika
Mastodynia ze vraj zatial to uzavreli.
Neviem nikdy som take nemala
@jasminam ja mám tiež v tom prsníku cystu 5x3 mm, teda pred rokom na sono mi ju zistili, ale problémy mám až teraz... tiež som nikdy toto nemala.. iba bolesť obidvoch prsníkov pred menzesom....teraz iba jeden a už dlhšie...
@lienocka73 a co s tou cystou robili,nic?iba ze o rok kontrola?mne tak povedal
@jasminam presne tak isto, za rok na kontrolu. Takéto maličké neriešia.
@lienocka73 tak presne,a pochybujem ze to z toho ta bolest..tak neviem,pomaly to prechadza tak uvidim co dalej
@jasminam mozem sa spytat ci ti to preslo? Mam teraz nieco podobne, v jednom prsniku nepravidelne palenie a take pichanie. Som sa zlakla ze od srdca. Mam problemy aj s chrbticou neviem ci to moze sposobovat aj chrbtica.
@terezka1631 ano ,preslo,na druhy mesiac ma to zas zacalo trosku boliet,ale potom to preslo
@terezka1631 Ahoj ,mozem sa opytat?Ja mam tiez teraz sem tam ,take palenie a pichanie v prsniku.Potom Ti to preslo same ,alebo si bola u lekara? Alebo niečim natrela?Dost ma to znervózňuje.Ďakujem.Lucia
@kavicka12 ahoj,ako si prosim dopadla s tou bolestou,zistil sa dovod?
@kavicka12 mna pobolieva v prsníku aj z chrbtice, no na to by som sa nespoliehala. Treba zájsť na sono, kazdy rok, kvoli vlastnemu pokoju a zdraviu.