Mala niektorá z vás taký problém že vás pálila záha a nič vám nato nepomohlo?
Bola som na gastro, tak mi zistili len to že mám veľa kyseliny, ale 2 týždne vkuse denno denne ma Pali záha, mám doma aj nolpazu čo mi dali na gastre, ale tá mi vôbec nepomáha, ani mlieko ani Fatra proste nič. Čo vám pomohlo ďakujem.
@maria1023 dobrý rým 👍
Ja mam dlhe roky problem zo zahou. Ber tie lieky a treba upravit stravu. Ja som varila iba na vode alebo zapekala bez tuku. Je vela clankov o tom treba si prestudovat co mozes a co nie. Drzim palce. Mäta je zakazana v antirefluxnej diete.
Soda bikarbona
Mne lekárka povedala, že lieky mi nepomôžu ak si neupravim stravu. Dávala dom si aj menší surový nastrúhaný zemiak
@maria1023 Essox one
@lenkalienka321 ale mne na gastre nezistili nič, len to že mám veľa kyseliny
2 tyzdne je nic,ja to mam 9 rokov,vyskusala som vsetky lieky na trhu a nepomaha nic. Hlavne stale dodrzovat dietu treba,nejest sladke,mastne,vysmazane,kysle...
@maria1023
Zlepsit stravu. Ani prilis mastne, ani slane, korenene, sladke, ziadne maso, mlieko 🙂
Nedostala si predpisanu dietu od doktora? Co si posledne tyzdne jedla?
Skus tu, ci ti nepomoze nieco z tychto doporuceni:
https://doktorpro.sk/blog/recepty-diet-in-gastr...
Ja nemam ziadnu diagnozu, ale mne pomaha matovy caj a mandle a vela vody pit, a malo jest. Caj iba chlipkat, ked uz je skoro studeny. Mandli si dat zopar, ked ma pali zaha.