Ahojte baby neviete mi poradit co si mam dat proti paleniu zahy je to strasne boli ma to na hrudi pali to nespim kvoli tomu uz v noci moze to byt sposobene uzivanim Antibiotik Augumetin za kazdu radu dakujem;)
@katarina40 mandle, mne pomáha aj hlt mlieka a vyššie pod hlavu pri spaní
z liekov Rennie (môžu aj tehotné a kojace) alebo TUMS
Mne v najhorsom vzdy pomohla lyzicka sody bikarbony a pomahaju aj tortove oblatky.
@pininka dakujem za radu;)
@hettinka dakujem ;)skusim lebo fakt je to neprijemne
Vraj surový zemiak pomáha
Renie, Gaviskon ;)
ja som brala gaviskon a pomahal celkom 🙂
noo uz som si kupila nejaku Nolplaza mi poradili v lekarni leboo je to veeeelmi neprijemne kazdopadne dakujem🙂))))
To ani palenie zahy je velkym problemom, ja som tiez tieto problemy mavala, az kym som nevysadila jedla, ktore mi tento problem sposobovali. Napriklad paprika mi nerobila dobre 🙂
@lobic ako aj ja som si to myslela ze by to mohlo byt jedlom ale nic pikantne fakt nejedavam lebo pikantne nemam rada ale dakujem pekne za radu😊
To nemusi byt od pikantneho. Maso a sladke a kava su naj na kyselinu ! 10 mandli aj so supkou rano+ 10 vecer.v drogerii dostat sodu tabletky
@cacianka noo tak tie mandle vyskusam dakujem velmi pekne;)
Odporucam spat na lavom boku a hlavu majte vyssie. Vecer vela nejedzte, vypijte mineralku na neutralizaciu kyselin, napr. Fatra, aj Budis a Korytnica su Ok.
Ked to mate z antibiotik, tak pridat aj probiotika.
@ivanamyl dakujem za radu velmi pekne probiotika uz uzivam Biopron lebo boli potrebne este raz vdaka...
@katarina40 len to nemusi byt pikantne, mne to sposobovala obycajna zelena paprika, taktiez aj uhorka 🙂
@lilienlukacs dakujeem;)))
@nikenzi dakujeem;)
Pasujem sa ale netrapim.beriem ako je
@katarina40 za hrst mandli zjedz a mas pokoj