Mala ste niektora ukrutne palenie zahy na zaciatku tehu? Mam to uz 2 tyzdne a je to stale horsie. Pridala sa k tomu aj bolest na hrudniku, vacsinou iba rano ked su tie kyseliny najhorsie. Je mi z toho neustale na zvracanie, je uplne jedno co zjem, vlastne vela toho nezjem lebo ma v kuse napina. Coko sladkosti kavu vobec nejem nepijem. Fatru uz pomaly na litre. Skusila som gastrotuss ale mam z toho krce v zaludku, z antacid Rennie ma bolelo este viacej brucho. Zacinam byt zufala. V prvom tehu ma az ku koncu palila zaha a aj to iba trocha
To je cudne tak skoro v tehotenstve... Ak by si nenapisala ze pijes litre Fatry, povedala by som ze je to z dehydratacie ale takto...
Mozno skus obycajnu vodu a nie mineralku...
Pi aj cez noc... mozno budes musiet chodit na zachod aj 2-3x ale vzdy ked ides tak vypi pohar vody.
@andreatytler myslis ze moze byt z dehydratacie? No litre fatry, dam pol flasky za den a k tomu asi 3 dcl vody. Cize dokopy mam asi liter tekutin v sebe cez den lebo ma napina aj z vody
Ako 15 rocna som bola v nemocnici a tam ma raz v noci neskutocne palila zaha. Dali mi kromku zo starsieho chleba a ako zazrakom palenie preslo. Odvtedy si to pamatam 😉. Tak vyskusaj...
Mne pomáha na pálenie zahy taká kukuričná placka ako maces z nej mi to vždy prejde
@rarara88 skusala som aj to, zial bez uspechu 😞😭
Mne v tehotenstve na pálenie nič nepomohlo😩 a ani sa nečudujem doma máme vlasanu🤭
Ja som to mala celé tehu takto. A vážne má tá zaha pálila ukrutne. Jedine , čo mi pomohlo boli Malox tablety. (Ale len tie mätove, citronove nie neviem prečo) . Chutia ako krieda ale vážne pomôžu. Aspoň u mňa
Liter tekutin denne je malo. Viem ako tazko sa to pije. Mna napinalo z vody najviac. Len tak po duskoch som to do seba tlacila. Voda je dolezite nielen pre palenie zahy ale aj pre cukor v krvi, krvny tlak.... toto je dolezite na zdrave tehotenstvo... Skus dva dni pit aspon 2 litre, ci sa to zmeni. Hlavne cez tu noc, kedze vravis ze najhorsie je to rano... to preto lebo noc je dlhe obdobie bez akychkolvek tekutin.
Mna palila zaha az v poslednom trimestri hlavne ked som sedela.
Pomohla mi zuvacka... nie kazda prichut fungovala... musela som skusat az kym som nasla taku dobru.
Ahoj mne pomáhalo mlieko a tortová oplatka- čistá a mať hlavu vyššie počas spania
Ahoj, ja mam to iste co ty . Som v 7 tt a cakam dvojicky. Mam strasne palenie za hrudnou kostou a bolest. Napina ma z toho na zvracanie nonstop, zvraciam z toho aj 10 x niekedy, nechuti mi jest. A z vody ma tiez napina..uz som neskutocne vystavena. Skusala som aj tabletky z lekarne ale nic moc nepomaha. Este stale mas tu zahu? Neviem ci to prejde? Niekto nejake skusenosti? Preslo vam to po porode?