Zdravím vás, má niekto skúsenosť alebo radu? včera okolo 3hodiny som sa zobudila na silné pálenie v srdca bola to strašná silná palivá bolesť 🥲dnes mi je už lepšie ale stále bolí len o niečo menej, môže to byť z toho že mám nepravidelne menzes a už týždeň mi horia aj prsia (asi dostanem ms)po dvoch mesiacoch,,,na pohotovosť moc nechcem 😥 ďakujem
@livuska124 mám ho dosť ďaleko nedávno som sa sťahovala a nevybav ok ja si iného lekára,ale ďakujem inak
Pálenie záhy/reflux? Nejedla si večer niečo ťažké na žalúdok? Inak ja som toto mala ako prvý príznak tehotenstva (extra silné pálenie záhy takmer 2 dni, a horúce prsia) 😅 Takže môžeš to mať aj z ženských hormónov, ale môže to byť aj niečo celkom iné 🤷♀️
nejaké výživové doplnky ? napríklad u mňa spôsobovalo pálenie srdca pri užívaní lipozomálneho vitamínu C, že po 5. dňoch som musel prestať a pálenie prestalo po 1 týždni. Alebo niečo veľmi slané si jedla ? Priveľa soli ?
Mohla to byť nejaká "banalita" typu zacviknutý nerv, alebo chrbtica, ale kľudne aj infarkt. Nemáme to ako zistiť, odpoveď ti dá jedine lekár. Keďže sa to stalo včera a dnes bol pracovný deň, mohla si navštíviť svojho všeobecného lekára predsa .