Pálenie v srdci

babetko13
9. jan 2023

Zdravím vás, má niekto skúsenosť alebo radu? včera okolo 3hodiny som sa zobudila na silné pálenie v srdca bola to strašná silná palivá bolesť 🥲dnes mi je už lepšie ale stále bolí len o niečo menej, môže to byť z toho že mám nepravidelne menzes a už týždeň mi horia aj prsia (asi dostanem ms)po dvoch mesiacoch,,,na pohotovosť moc nechcem 😥 ďakujem

livuska124
9. jan 2023

Mohla to byť nejaká "banalita" typu zacviknutý nerv, alebo chrbtica, ale kľudne aj infarkt. Nemáme to ako zistiť, odpoveď ti dá jedine lekár. Keďže sa to stalo včera a dnes bol pracovný deň, mohla si navštíviť svojho všeobecného lekára predsa .

babetko13
autor
9. jan 2023

@livuska124 mám ho dosť ďaleko nedávno som sa sťahovala a nevybav ok ja si iného lekára,ale ďakujem inak

dixitka
9. jan 2023

Pálenie záhy/reflux? Nejedla si večer niečo ťažké na žalúdok? Inak ja som toto mala ako prvý príznak tehotenstva (extra silné pálenie záhy takmer 2 dni, a horúce prsia) 😅 Takže môžeš to mať aj z ženských hormónov, ale môže to byť aj niečo celkom iné 🤷‍♀️

babetko13
autor
9. jan 2023

@dixitka práveže som večer nejedla nič, muž ma už posiela k lekárovi takže zajtra idem 😥no bodaj by to bolo tehotenstvo👏

dixitka
9. jan 2023

@babetko13 tak držím palce 🙂

babetko13
autor
9. jan 2023

@dixitka ďakujem 😊

lilyianka
9. jan 2023

@babetko13 nebrala si v poslednom čase antibiotiká?

babetko13
autor
9. jan 2023

@lilyianka nie už asi 4mesiace som ATB nebrala

laan93
14. jan 2023

nejaké výživové doplnky ? napríklad u mňa spôsobovalo pálenie srdca pri užívaní lipozomálneho vitamínu C, že po 5. dňoch som musel prestať a pálenie prestalo po 1 týždni. Alebo niečo veľmi slané si jedla ? Priveľa soli ?

lulupulu
29. máj 2023

@babetko13 ahoj, ja len ze zistila si co to bolo?

babetko13
autor
30. máj 2023

@lulupulu ahoj prestala som piť kávu, keď si dám tak Max.velmi slabú a 1krat do týždňa, našťastie mi tieto.problemy zmizli zatiaľ 🙏🙏🙏