Ked teraz je taka situacia ze nas lekari nevysetria len cez tel.tak prosim o raadu..uz od pondelka ma pri dychani nosom v nose pali stipe a v hrdle sucho a tiez pali...mam doma amoksiklav antibiot...no idem ich skusit uzivat...mal niekto takyto problem??viem najlepsie doktor no ten ma nezoberie..
Mozes kloktat slanou vodou aj si ju striekat do nosa. Idealne ked mas morsku sol.
@olinaaaa ahoj, napíš do poradne odborníčke 🙂 https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Presne pred tymto lekari varuju - preventivne si supnut antibiotika
Prepláchnuť nos slanou vodou, čaj zo zázvoru, mne to pomáha. Tiež mám občas pálenie, najskôr alergia na prach, na peľ..
@ivankamirka tiez cela sliznica sucha??s pali??co si davas zodac???
@olinaaaa a to mas antibiotika, co si niekedy nedouzivala? Ci si ich nebrala, ked ti ich dali??
Urcite ich neuzivaj.
Nemas to skorej psychosomaticke? Ked uz par dni tu pises, ze sa bojis, ze mas corona virus? 🤷♀️
@veronikaszabova neuzivam..no mas pravdu moja. No mna toto trapi dlhsie.a kde sa.mi tento ryzden zacalo zhorsovat ma doktor nezoberie.ale moja mas pravdu moze to byt aj s toho..ja antibiotyka neizivam.vobec ich nejem a teraz by som ich jedla
..si mila☺☺
@olinaaaa a preco by ta akoze lekar nemal vziat?? Lekari normalne ordinuju a normalne k nim ludia chodia, ak musia.
@veronikaszabova no nechcel ma vziat.volala som mu..co nechapem
.
@olinaaaa tak to uz zalezi len na pristupe lekara, ci ta vezme, ci nie.
@veronikaszabova no uvidim.pockam.este a uvidim
Mozno to je ozaj psyvhyka..😪
@sono2 či to náhodou nemá reflux pažeráka ….
@javiemvsetko nieee
@olinaaaa urcite neuzivat antibiotika len preto, ze ich mate doma... Volajte lekarovi, on vam povie, co uzivat a co nie