Palenie v nose a štípanie v hrdle - čo to je?

olinaaaa
19. mar 2020

Ked teraz je taka situacia ze nas lekari nevysetria len cez tel.tak prosim o raadu..uz od pondelka ma pri dychani nosom v nose pali stipe a v hrdle sucho a tiez pali...mam doma amoksiklav antibiot...no idem ich skusit uzivat...mal niekto takyto problem??viem najlepsie doktor no ten ma nezoberie..

sisa_s
19. mar 2020

@olinaaaa urcite neuzivat antibiotika len preto, ze ich mate doma... Volajte lekarovi, on vam povie, co uzivat a co nie

miadi
19. mar 2020

Mozes kloktat slanou vodou aj si ju striekat do nosa. Idealne ked mas morsku sol.

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@miadi a co to moze byt???stresujem ze s coho to mam

domi995
20. mar 2020

@olinaaaa ahoj, napíš do poradne odborníčke 🙂 https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

miadi
20. mar 2020

@olinaaaa to by ti musela dr urobit ster aby sme vedeli presne z čoho to mas. Skus vsetky domace recepty cesnak cibulu caje. Pi vela vody.

katus226
20. mar 2020

Presne pred tymto lekari varuju - preventivne si supnut antibiotika

ivankamirka
20. mar 2020

Prepláchnuť nos slanou vodou, čaj zo zázvoru, mne to pomáha. Tiež mám občas pálenie, najskôr alergia na prach, na peľ..

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@ivankamirka tiez cela sliznica sucha??s pali??co si davas zodac???

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@katus226 ved toto.chora sa necitim...no len to ma trapi...a uz antibiotyka..

veronikaszabova
20. mar 2020

@olinaaaa a to mas antibiotika, co si niekedy nedouzivala? Ci si ich nebrala, ked ti ich dali??

Urcite ich neuzivaj.
Nemas to skorej psychosomaticke? Ked uz par dni tu pises, ze sa bojis, ze mas corona virus? 🤷‍♀️

tinapa
20. mar 2020

@olinaaaa Neofúklo ti hrdlo? Mňa hneď začne škriabať.. Morská soľ na prepláchnutie nosa je určite dobrá, a ja si do hrdla strieknem Anginal..

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@veronikaszabova neuzivam..no mas pravdu moja. No mna toto trapi dlhsie.a kde sa.mi tento ryzden zacalo zhorsovat ma doktor nezoberie.ale moja mas pravdu moze to byt aj s toho..ja antibiotyka neizivam.vobec ich nejem a teraz by som ich jedla
..si mila☺☺

veronikaszabova
20. mar 2020

@olinaaaa a preco by ta akoze lekar nemal vziat?? Lekari normalne ordinuju a normalne k nim ludia chodia, ak musia.

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@veronikaszabova no nechcel ma vziat.volala som mu..co nechapem

.

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@olinaaaa ze najprv sa vola a on povie ze ci mozem prist

veronikaszabova
20. mar 2020

@olinaaaa tak to uz zalezi len na pristupe lekara, ci ta vezme, ci nie.

olinaaaa
autor
20. mar 2020

@veronikaszabova no uvidim.pockam.este a uvidim
Mozno to je ozaj psyvhyka..😪

katusskaa
9. apr 2020

@olinaaaa ja mam to iste...co to je? Zacalo nosom, vyprahnuty, suchy, stipe, klesa to dole, usta hrdlo, ale nizsie okolo hlasiviek az

olinaaaa
autor
9. apr 2020

@katusskaa az ku prieduskam?

katusskaa
10. apr 2020

@olinaaaa ano:(

zuwa78
30. okt 2023

@olinaaaa pomohlo vam nieco?

sono2
30. okt 2023

@katus226 ale vyšetria cez telefón. Že

javiemvsetko
22. dec 2023

@sono2 či to náhodou nemá reflux pažeráka ….

sono2
23. dec 2023
zuwa78
4. mar 2024

@olinaaaa ahoj,prestalo to stipanie v hrdle?

olinaaaa
autor
23. mar 2024

@zuwa78 ahoj no po roku ano😃

zuwa78
24. mar 2024

@olinaaaa ok,čo ti pomohlo?