Pálenie v hrdle zo sirupu?

pupetko263
26. okt 2020
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Dobrý deň vedeli by ste mi poradiť ohľadom muž vstal ráno s tým že má pocit akoby ho pálilo v hrdle neviem či je to zo sirupu čo užil večer na kašeľ alebo z chrbtice či stresu čo má máte s tým skúsenosť?

rachel36a
26. okt 2020

@pupetko263 mna pali nos a hrdlo...ale ja mam koronu

lacibo
26. okt 2020

@rachel36a a aké máš ešte príznaky okrem toho?

rachel36a
26. okt 2020

@lacibo suchy drazdivy kasel, zimnica, bolesti zaludka a vracwnie a strata cuchu..moj muz mal dva dni zimnicu a stratil cuch...nic ine...tiez je pozitivny

lacibo
26. okt 2020

@rachel36a a už si koľký deň? je to stále lepšie alebo horšie?

rachel36a
26. okt 2020

@lacibo od prvych priznakov som siedmi den, zatial sa to moc nelepsi...najhorsie to bolo asi 3-4 den od prvych priznakov, kedy som vracala krv, aj som odpadla...ale ja mam aj chronicke ochorenie zaludka, tak sa dalo ratat ze to bude mat tazsi priebeh

lacibo
26. okt 2020

@rachel36a deti to nemajú?

rachel36a
26. okt 2020

@lacibo zatial vypada maly ok, starsi uz s nami nezije...yvidime ako rozhodne hygiena, ci pojde aj maly na testy

lacibo
26. okt 2020

@rachel36a chvalabohu aspoň za to, že je malý ok..nuž prajem len SKORÉ UZDRAVENIE! nech to rýchlo prejde a nech ste OK! prepáč, že som ťa tak spovedala, ale nemala som zatiaľ možnosť takto osobne sa popýtať priamo človeka, ktorého to zasiahlo.. ja som v podobnom veku a deti (22, 16 a 4).. zatiaľ sa cítime ok, uvidíme po testovaní🙄