Pálenie pri srdci

samuel1222
3. okt 2022

Ahojte , chcel by som sa opýtať , či to palenie pri srdci môže byť spôsobene chbrticou alebo niečim inym.. mam to od včera a je to skôr pri srdci ako na strede hrudnika čo zvykne byt pri infarkte .. no nemyslim si že infarkt , veď to by už od včera bolo po mne nie ?😅ekg som mal robene asi pred 2 tyzdnami aj krv tak neviem

elenka.k
3. okt 2022

@samuel1222 no neviem, náš zamestnanec mal takú bolesť týždeň aj po návrhoch aby zašiel k dr. - z jeho strany ignorovanie, až sa našiel na šatni mŕtvy. Ach jaj 😢

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elenka.k
3. okt 2022

@ninka297 EKG je každý deň iné, nestraším ho, tiež si chlapi mysleli, že preháňa - myslím nášho zamestnanca. Keby počúvol, mohol by žiť, mohol byť tu ešte medzi nami.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neson123
3. okt 2022

Ja to mam uz skoro rok, samozrejme z prestavkami, EKG krv tiez vsetko v poriadku vzdy ale bolesti mavam na lavej strane take pichanie no mam pocit ze to bude z chrbtici lebo inak neviem, mozno psychika trochu

samuel1222
autor
4. okt 2022

@neson123 no ja mam pocit ze toje psychika a ked som v strese hlavne tak mam pocit ze mi vsade bije srdce citim ho v bruchu hlave.. divne toje velmi

elenka.k
4. okt 2022

@ninka297 aha,
autor, nech už je dobre ti

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samuel1222
autor
4. okt 2022

@ninka297 no ano len ono to je divne ked to mam cele dni , okrem toho ked je vecer vtedy to uz je okej .. asi vela stresu a to pritom mam pocit ze sa ani nestresujem alebo teda nepocitujem to .. asi nieco v podvedomi

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samuel1222
autor
4. okt 2022

@ninka297 uzivam magne b6 a to ma sa mi zda 375mg.. no je to blbe hlavne ked sa mam sustredit na nieco v skole alebo na vodicaku a je to hrozne cez to..

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evinka400
4. okt 2022

@samuel1222 daj si flector. Ak ta to prestane boliet, je to od chrbtice. Ak nie, bude to nieco ine.

samuel1222
autor
4. okt 2022

@evinka400 dakujem za radu

neson123
5. okt 2022

@samuel1222 tiez mi je lepsie vecer, najhorsie mi je rano a doobedu potom uz lepsie a vecer akokeby nic, mne doktor povedal ze teraz to ma vela mladych ludi tie psychicke problemy ze je taka zla doba