Pálenie pošvy počas ovulácie

katka2505
5. sep 2016

Ahojte dievčatá,

potrebovala by som od Vás radu. Už 4. mesiac za sebou mám taký menší problém. Mám pravidelnú ovuláciu cca 14. Deň cyklu. Ovuláciu mám v poriadku,
výtok primeraný, žiadne bolesti, len už od mája sa mi stáva, že presne v deň ovulácie ma začína svrbieť a potom páliť zvonka pošva. Trvá to od toho 14. dňa
do cca 21. dňa cyklu, potom mám pokoj a opäť v ďalšom mesiaci od začiatku ovulácie sa to opäť opakuje. Bola som aj u doktora, robil mi aj ster, všetko je v poriadku,
žiaden zápal. Je to veľmi nepríjemné, ten týždeň mi pripadá ako nekonečný. Dal mi Fluomizin, na to obdobie mi to pomohlo a opäť sa to teraz vrátilo. Na internete som čítala,
že je to silná ovulácia. Viete mi niečo poradiť, čo vám zabralo?

katka2505
autor
6. sep 2016

Baby, naozaj nemáte žiadna podobnú skúsenosť?

cernusik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka182
27. nov 2020

@katka2505 prišli ste na to, čo by to mohlo byt?

slniecko0907
13. máj 2021

@katka2505 prišli ste na to, čo by to mohlo byt?

efinka666
19. sep 2021

@katka2505 ahoj,ako si dorieisla problém ? Ja mám diagnózu zlaty stafylokok,zatiaľ som ho mala len na koži,zaberal mi belogent krém,ale mám pocit že to už mám na slizniciach ,a presne tento problém čo ty,svrbenie pálenie ,počas ovulky a menzensu ,a samozrejme keď zjem niečo sladké alebo džús ,stačí pohár,snažím sa vyhybat ale sladké je sladké ,žiaľ ,závislosť ....skús ten krém belogent ,viem že je to chémia 😔

antonis773
16. júl 2022

@katka2505 ahoj Katka ja mam toto tiež co ti zaberalo

timea301196
15. feb 2024

Ako ste to poriešil