Ahojte dievčatá,
potrebovala by som od Vás radu. Už 4. mesiac za sebou mám taký menší problém. Mám pravidelnú ovuláciu cca 14. Deň cyklu. Ovuláciu mám v poriadku,
výtok primeraný, žiadne bolesti, len už od mája sa mi stáva, že presne v deň ovulácie ma začína svrbieť a potom páliť zvonka pošva. Trvá to od toho 14. dňa
do cca 21. dňa cyklu, potom mám pokoj a opäť v ďalšom mesiaci od začiatku ovulácie sa to opäť opakuje. Bola som aj u doktora, robil mi aj ster, všetko je v poriadku,
žiaden zápal. Je to veľmi nepríjemné, ten týždeň mi pripadá ako nekonečný. Dal mi Fluomizin, na to obdobie mi to pomohlo a opäť sa to teraz vrátilo. Na internete som čítala,
že je to silná ovulácia. Viete mi niečo poradiť, čo vám zabralo?
@katka2505 prišli ste na to, čo by to mohlo byt?
@katka2505 ahoj,ako si dorieisla problém ? Ja mám diagnózu zlaty stafylokok,zatiaľ som ho mala len na koži,zaberal mi belogent krém,ale mám pocit že to už mám na slizniciach ,a presne tento problém čo ty,svrbenie pálenie ,počas ovulky a menzensu ,a samozrejme keď zjem niečo sladké alebo džús ,stačí pohár,snažím sa vyhybat ale sladké je sladké ,žiaľ ,závislosť ....skús ten krém belogent ,viem že je to chémia 😔
@katka2505 ahoj Katka ja mam toto tiež co ti zaberalo
Ako ste to poriešil
Baby, naozaj nemáte žiadna podobnú skúsenosť?