Pálenie pokožky hlavy

4. sep 2020

Ahojte dievčatá už dlhší čas mi padajú vlasy a teraz cítim aj akoby pálenie pokožky hore na hlave.Neviete že z čoho to môže byť? Ma niekto podobnú skúsenosť?

elenka74
5. sep 2020

Neberieš nejaké lieky, nemáš nejaké zdravotné problémy? Mojej mamine napr. takto vadili tablety na cholesterol.

nikdom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikdom
5. sep 2020

Všetky naše problemy idu vznutra..VŽDY..či už akne,rozne herpesy,svrbenia pokozky..vsetky choroby sveta idu VZNUTRA.Je to tak jednoduche na pochopenie.Ak zaživaš vo svojim živote stres,vela emocii dokonca aj zlá strava,uživaš lieky,rozne chemicke šampony...tak sa nečuduj...iba zmeň stravu a životny štyl,myslenie. A ver mi že do mesiaca spozoruješ zmenu 🙂. Žiadne produktiky,vyzivove doplnky...to ti zaberie iba dočasne,pre tvoj lepši pocit a ked nejaky ten produktik vyradiš,staneš sa na ňom zavisla a budeš ho kupovať stale dookola, no toho problemu sa nezbaviš..on tam stale bude.Skus sampon,sprchac vymenit za prirodny bio,neumyvaj si casto vlasy (staci 2x za tyzden), zarad do svojho zivota viac zeleniny a ovocia a medituj 🙂

nicol156
17. apr 2022

Ahojte chcela by som sa spytat ci nema niekto taky problem ako ja
Mam kazdodenne bolesti hlavy palenie na cele a spanku sem tam zavrat pichanie a stale ma boli lave oko ako keby som v nom mala tlak mam strach ze to moze byt nieco vazne mam aj tetaniu dakujem za odpovede

iveta1616
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dasika83
29. sep 2024

@nicol156 , práve googlim o tom pálení v hlave a tlaku v ľavom oku... maaaam presne to iste a aj tetaniu... je to z toho... ale ak si prišla na riešenie,budem veľmi vďačná 🙏🙏🙏