Pálenie hrdla a vnútra úst

emilllll
12. sep 2024

Neviem ako začať z ničoho nič ma začne páliť hrdlo ,ale to ako keby som oheň mala v ňom a potom sa pridruzi jazyk a vnútro úst neviete mi poradiť z čoho to môže byt?A ktomu slabosť celého tela.Uz som bola na neurológii a všetko ok.

16zolik16
12. sep 2024

@emilllll skôr by som išiel na gastro

sevrin
12. sep 2024

Ja skôr by som išiel na ORL, netuším čo by s tým mohla mať neurológia, to ako keby som si môjho tátoša mal ísť vyšetriť na očné.

gaaaa
12. sep 2024

Ja som to riešila pred 2 mesiacmi a dr.na gastre mi predpísal Neuromultivit a prešlo to.

emilllll
autor
12. sep 2024

@gaaaa tiež vás pálilo všetko vo vnútri úst?Dnes mi lekár zistil zo stolice helikobaktera nasadil mi antibiotika no mam ísť aj na gastro.

gaaaa
12. sep 2024

@emilllll Áno všetko bolo to strašne nepríjemné.

emilllll
autor
12. sep 2024

@gaaaa Ozaj nepríjemné to je ale som goglila tie lieky tak sú voľnopredajné.

gaaaa
12. sep 2024

@emilllll Voľnopredajné sú 20 ks mne predpísal 50ks a to je už na predpis.

emilllll
autor
12. sep 2024

@gaaaa Ďakujem krasne pôjdem kúpiť snáď pomôžu mi

gaaaa
12. sep 2024

@emilllll Tak mne pomohli ale mala som to potvrdené od lekára.

16zolik16
12. sep 2024

@emilllll máš aj bolesti ?

emilllll
autor
12. sep 2024

@16zolik16 to je neopísateľné palenie hrdla a pier a jazyka .A hneď do toho slabosť rúk a nôh niečo ako keby chrípka keď ide na vás k tomu by som to pripísala.Ale chrípka to nieje,lebo mne sa to vracia každý mesiac

16zolik16
13. sep 2024

@emilllll mám aj ja helicobaktera no pálenie nemám iba bolesti... Ako zvládaš antibiotiká?

emilllll
autor
13. sep 2024

@16zolik16 v pohode mne sa to opakuje pomaly každý rok ,lieky zvládam v pohode.To palenie nesúvisí s helikobakterom to mam už dlhšie a neviem si vysvetliť co to môže byt