Palenie chodidiel - skúsenosti

natalka30
29. júl 2020

Dobre ránko rada by som sa informovala ze ci ma niekto skúsenosť s pálením chodidiel (teda mna uz cca týždeň na lavej nohe malicek ale tak viac krát za den).. Ako ste to riešili vďaka za odpovede 😉

janage
29. júl 2020

@natalka30 mna palili po dlhsej chodzi a rano ked som vstala tie prve kroky to bolo ako bodanie nozom hlavne paty. Ortoped povedal, ze,zapal tych uponov, dal lieky, kazal zmenit obuv ak nepomoze prist a rtg ci nie je ostroha. Kupila som si batz ortopedcke slapky s pamatovou penou a gelovou zvlast stielkou pod patou, mierne vyvysene.
Najepsie investovane prachy v mojom zivote.
Bolest cca po mesiaci minimalna, dnes uz len ked vela chodim tak troska rano citim paty a lytka.
Nesmiem nosit rovne ploche topanky typu zabky, balerinky, chodit na boso po rovnom tvrdom.
Ak chodim dlhsie davam si do topanok podpatniky

eva31eva31
29. júl 2020

ako pise janage obuv je dolezita, skus zabky, balerinky vymetit za ortopediske slapky, dnes sa daju kupit uz aj krajsie a hlavna na pakretach nebehat bosa, vzdy mat slapky.
mne diagnostikovali ostrohu, su to vyrastky, ktore sa nedaju operovat, choila som na rehabil, a na stastien preslo, bola to priserna bolest, hlavne rano, ked som sa rozchodila ako tak, pichava bolest az do stipania, vyskusaj, vela stastia

zuzi56
29. júl 2020

@natalka30 mna polia nohy pre športe, niekedy musím až prestal, lebo sa to nedá vydržať, ale myslím si, že u mna to je teplom, tiež používam ort. obuv, po dome šľapky reiker a som spokojná .

natalka30
autor
29. júl 2020

@zuzi56 ďakujem za skúsenosti no je možné teraz šľapky nosim ale mna nohy nebolia ale s casu na čas povedzme každé dve hodinky mi tam tak hreje ako o radiátor keby mam oprete... A to som nemavala keďže ja aj v lete som vedela zamrznut vďaka za radu aj mate nejaky overený obchod s takou obuvou?

janage
29. júl 2020

@natalka30 ja v zdravotnickych potrebach slapky batz https://batz.sk/damska-obuv/produkt/batz-damske...
A uz mam aj v praci take iste len v inej farbe😉

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi56
29. júl 2020

@natalka30 kukni na nete

hlucia
25. okt 2022

@zuzi56 prišli ste nato z čoho bolo to palenie? Ja mam presne také pocity na nohe