Dobre ránko rada by som sa informovala ze ci ma niekto skúsenosť s pálením chodidiel (teda mna uz cca týždeň na lavej nohe malicek ale tak viac krát za den).. Ako ste to riešili vďaka za odpovede 😉
ako pise janage obuv je dolezita, skus zabky, balerinky vymetit za ortopediske slapky, dnes sa daju kupit uz aj krajsie a hlavna na pakretach nebehat bosa, vzdy mat slapky.
mne diagnostikovali ostrohu, su to vyrastky, ktore sa nedaju operovat, choila som na rehabil, a na stastien preslo, bola to priserna bolest, hlavne rano, ked som sa rozchodila ako tak, pichava bolest az do stipania, vyskusaj, vela stastia
@zuzi56 ďakujem za skúsenosti no je možné teraz šľapky nosim ale mna nohy nebolia ale s casu na čas povedzme každé dve hodinky mi tam tak hreje ako o radiátor keby mam oprete... A to som nemavala keďže ja aj v lete som vedela zamrznut vďaka za radu aj mate nejaky overený obchod s takou obuvou?
@natalka30 ja v zdravotnickych potrebach slapky batz https://batz.sk/damska-obuv/produkt/batz-damske...
A uz mam aj v praci take iste len v inej farbe😉
@natalka30 mna palili po dlhsej chodzi a rano ked som vstala tie prve kroky to bolo ako bodanie nozom hlavne paty. Ortoped povedal, ze,zapal tych uponov, dal lieky, kazal zmenit obuv ak nepomoze prist a rtg ci nie je ostroha. Kupila som si batz ortopedcke slapky s pamatovou penou a gelovou zvlast stielkou pod patou, mierne vyvysene.
Najepsie investovane prachy v mojom zivote.
Bolest cca po mesiaci minimalna, dnes uz len ked vela chodim tak troska rano citim paty a lytka.
Nesmiem nosit rovne ploche topanky typu zabky, balerinky, chodit na boso po rovnom tvrdom.
Ak chodim dlhsie davam si do topanok podpatniky