Pálenie,brnenie,meravenie, tŕpnutie, tlak v tvári.

sima789
6. jan 2019

ahojte, velmi tazko sa mi vysvetluje ako sa citim. Mavam taky pocit akoby sa mi zmensovali svaly na hlave a tlacili mi na mozog 😂 (chapem ze to znie cudne ale ten stav sa tazko opisuje) potom mavam pocit palenia niekedy mravcania ci trpnutia na spankoch inokedy to prejde na celo okolo oci na dokonca aj na nos . Je to take akoby ma na tych miestach poprhlila pokriva. Bola som u lekarky a tej ked som to vysvetlila moc ani neporozunela a zameravala sa skor na obycajne nachladnutie co mam, hoc tie stavy som mala aj pred tym ale nie tak ako teraz. Dala antibiotika a tym to skoncilo. Nemali ste nieco podobne? Moc ma vysetrit nechcu vraj stres ano mam tazke obdobie ale neviem vzdy si poviem ze ci by nebolo fajn to vysetrit nez sa len spoliehat ze je to postresova reakcia. Moze to byt aj migrena? No hlava ma neboli. Poradte ak viete. Uz to trva dlho a rada by som sa uz citila fajn . Dakujem

zuzi0911
6. jan 2019

Stres, chrbtica, tetania, panicka porucha...
Toto všetko sa môže na kombinovať a potom sú takéto príznaky. Každopádne treba vyšetrenie, krv, neurológ aby sa vylúčili závažnejšie ochorenia.

sima789
autor
6. jan 2019

@zuzi0911 Mate s tym osobne skusenosti ? Chcem si to dat preliecit vysetrit ale Uz mi je blbe chodit k lekarovi ktory hned povie je to stress a poradte si.

zuzi0911
6. jan 2019

Áno, bola mi zistená panicka porucha. Preto viem, čo dokáže stres robiť. Kľudne aj IP

tanika
6. jan 2019

no môj názor , tetania, ale možno aj migrena , a hlavne ak to viazané na menštrulačný cyklus čiže pred menzesom , po alebo počas ovulácie,a k toto + tetania , ja mám takéto stavy pred menzom niekedy aj týžden pred menzesom, aj kde je zmena počasia ale hlavne to mám hormonálne, beriem lieky aj od neurologa ked je najhoršie a inak nalgesin, vela horčíka a B6 , tiež som behala po lekároch a uzavreli to ako predmenštrulačná bolesť hlavy až migrena niekedy lebo syndrom to mi povedal gynekolog a neurolog inak je to možno vekom ja mám 44 môj názor rada .

sima789
autor
6. jan 2019

@tanika Ja mam 27😉 no menzesom to nebude. Nemam som cas teraz 😊 Horcik jem pravidelne aj B vitamin. Asi to bude fakt psychika , len ked sa upokojim vtedy pridu fyzicke prejavy a zas som nutena nad tym uvazovat ci je to ok. Taky kruh.

tanika
6. jan 2019

@sima789 jasne to bude panička porucha až tetania s tým skúsenosť nemám ale takéto stavy mavam aj ja .😏

kinderkooo
6. jan 2019

@sima789 Za mňa tiež panicka porucha.Tiež ju mám vyše 2 rokov už

tanika
6. jan 2019

@kinderkooo a prosim čo Vám pomohlo alebo pomáha mám podobne stavy len mna bolieva aj hlava nad okom v čele .

zuzi0911
6. jan 2019

@tanika hlava bolieva ja mňa na tých miestach a poviem ti, ak má začne bolieť okolo 15,00 nepomôže mi nič, do rána to musím pretrpieť. Ak bolesť začne doobeda tak si dám flector a ôk..
Vraj tiež to mam migrény. No ja to mávam tak, že aj kazdy týždeň ma to chytí. Niekedy mám pokoj mesiac, niekedy dlhšie a niekedy aj 2x do týždňa. Už som aj tak mala, že ma hlava bolela mesiac v kuse, a to bolo asi z chrbtice...

tanika
6. jan 2019

@zuzi0911 boze aj ty Zuzka ja som z týchto stavov už na nervy o 5 dni msm dostať menzes a dnes hnusná tupá taká tlaková bolest ale ja zo teda mám neviem ako ty ? Nad za okom potom to citom medzi obočím či nad obočím no des neviem čo s tým nechcem ho seba pchať liek od neurologa triparaty kopec nežiaducich účinkov dnes som si dala Ibalgin rapid k tomu zapila aj guajacuran a zapila magneskom šumivým a ako tak bolo dobre a zase teraz zo ide opäť . Som z toho na nervy už .a teba kde bolieva ja už ani neviem čo je to migrena či iné neviem 😏

zuzi0911
6. jan 2019

Mňa,, najprv to začne nad jedným okom a ťahá sa to ku "koreni" nosa... Potom postupne to prejde na druhú stranu takže už má boli celé čelo a spanky, nakoniec mi to vie ešte sa ťahať po jednej polke hlavy... Niekedy ma to boli len nad okom plus spánok. Niekedy mám pocit, že mi vystrelí celý dekel... No na porazeníe. Nikdy som nemala bolesti hlavy, ale posledný rok co sa mi s nou robí je už moc. A celkovo pred MS, sa mi vie aj panicka porucha intenzívnejšie prejaviť, plus bolesť žalúdka, hlavy,,, a o nálade ani nehovorím.

tanika
6. jan 2019

@zuzi0911 moja presne si zo opísala 👍môj prípad tiež a k tomu aj ten Žalúdok 😏takze tebe pomáha flector ? Či liečiť aj inými ?

zuzi0911
6. jan 2019

@tanika keď už je moc zle, jedine flector mi pomôže. Na žalúdok hylak. Občas som si dala mg. No mam nízky tlak a po ňom mi bolo ešte horšie. A občas quajakuran, ale to keď už aj chrbát riadne boli. Inak keď liek bud hylak na žalúdok a flector na bolesť 🙂

tanika
6. jan 2019

@zuzi0911 ďakujem a s tym mg je to iste mám nízky tlak ja tieto stavy msm tsk postupne sle od 40tky a minulom roku 2018 to bolo pred menzesom. , niekedy aj po a aj cez ovulku no des a keď príde zmena počasia niekedy aj vtedy no celé zle čo zi poviem !😏aspoň viem že nie som jedinná 😘😘😘

sima789
autor
6. jan 2019

@tanika s tym magneziom som to mala podobne tiez mam nizky tlak. Sum ivy je najhorsi.. Magnerot neznizuje aspon mne. Taktiez som upravila pitny rezim pol litra denne na aspon 2 a tlak bol fajn.potom som si kupila prirodny Mg. a tiez vody magneziove kvalitnu cokoladu aspon 70% a tekvicové semiačka . Mimochodom dost pomáha aj lubovnikovy čaj.. Vsetky z týchto veci su super na zmierenie príznakov. Len ako sa ich navždy zbaviť to zatial neviem 😓

tanika
6. jan 2019

@sima789 ďakujem moc za radu dom z toho fakt ba nervy 😏to pochopí len ten kto to zaživa 😏čo sa týka toho magneska presne šumový najhorší , preto sy bojím brat magnezko som ozaj nízko tlaková ,takze ty berieš magnetot ? Či to prirodne magnesko to by zaujimalo aké ? A tiež máš problémy hlava - menzes - migreny ?

zuzi0911
6. jan 2019

@tanika no tie zmeny počasie, ja sa cítim ako rosnička, to už vstávam s bolesťami a celý deň na figu... Ešte keď sa spln blíži, no koniec..
Ale nikdy som toto nemala. Ja neviem co sa to robí. Fakt ten posledný rok je to o drzku

sima789
autor
6. jan 2019

@tanika No ja ked mam PMS tak psychika koniec vsetko co ma trapi vyjde na povrch. Ale intenzita 10000 😂 plac strach nervy vsetko zle. O bolestiach ani nehovorim. Ale len bruncho, energia uplne na hranici prezitia. Ja to mam asi tak fakt neviem co bude ked si najdem pracu a bude me tam fungovat cez pms. Magnetot bol fajn ale nechcem dlhodobo brat chemiu tak som si pbjednala magnezium znacky solgar.

sima789
autor
6. jan 2019

@zuzi0911 Aj ja som Hakliva na spln. Vtedy nespim 😓 nechapem tu silu

tanika
6. apr 2019

@sima789 ahoj poptosim ťa ako ? Prestali tie stavy s hlavou ? Čo pomohlo ? Dik moc

sima789
autor
9. apr 2019

@tanika Ahoj ano prestalo. Ani uz nepamatam nato. Neviem prsne co pomohlo. Brala som flhodobo b komplex a magnezoum. Aj bylinky. Neviem co z toho pomohlo 😊

tanika
9. apr 2019

@sima789 ďakujem magnezium mi isto chýba len ja mám nízky tlak no budem skúšať isto . Aj b komplex nasadim a poctivo budem jesť 😏

sima789
autor
9. apr 2019

@tanika aj ja mam nizky 😊 kedozem poradit skuste magnerot s nim nemam problem. Beriem ho ked mam silnejsie prejavy. Inak preferujem prirodne produkty. Len tie niesu silne , skor na dlhodobejsie uzivanie 😊

eruska17
26. feb 2020

@sima789 dobrý večer, smiem sa spýtať ako ste dopadli, mate nejaké výsledky?

semila001
26. feb 2020

Pred epi zacjvatom mavam nieco podobnee

zara282
19. máj 2021

@sima789 áno, a bola mi zistená tetania...

dadkkkka
27. máj 2021

@tanika ako ste sa liecili na panicku prochu akd lieky vam dal lekar ? Dakujem

lajka65
16. feb 2022

@tanika ahoj viem starý príspevok ale možno vieš poradittiez mám pocit tŕpnutia vlasatej časti hlavy ,až mravencenie a potom hneď závraty s toho.je mi až na zvracanie.mam to odpozorovane že vtedy mi to začne keď mi začne ovulácia a skončí pár dní potom keď mi začne menzes.cize do mesiaca mi je ok asi týždeň.som už s toho v riti.ct a mr hlavy ok,krv ok.zistena tetania.ale môže to byť taký stav denno denne neviem čo už robiť.beries aj hormóny?je ti lepšie?

nttnnt
29. jún 2022

@lajka65 ahoj aj bolo nieco zistene mne je tiez pekne na hovno v okoli ms

zara282
Autor odpoveď zmazal
Zobraz