Pálenie a svrbenie vagíny spôsobené asi antibiotikami

pinkiepie
11. okt 2015

Ahojte baby dostala som dost silne antibiotiká proti zápalu okostnice a od vtedy ako ich užívam ma Páli a svrbí vagina výtok nemam ale na stehnách sa mi spravili take mini vyrážky ako keby to boli popáleniny nepoznáte nieco co mi na to pomôže? Ku gynekológovi sa strasne hanbím ist este som tam nikdy nebola 😐

sissy27
11. okt 2015

@pinkiepie ufff, koľko máš rokov, že sa tak strašne hanbíš ísť ku gynekológovi? všetko je raz prvýkrát, ak si zvládla prvý sex, tak zvládneš aj toto... lebo teda môžeš vyskúšať všeličo, čo ti tu odporučíme, ale vieš ako to je so stanovením dg cez diskusné fórum... vzhľadom k užívaniu atb to bude zrejme mykóza, aj keď výtok neuvádzaš, na to je dobrý canesten krém s čípkami, voľnopredajné v lekárni... na stehnách možno alergická reakcia, možno len potničky, ťažko povedať, ale skús natrieť tým canestom... a takto skúšaj všetko, čo ti kto poradí 😝

zuzik307
11. okt 2015

@pinkiepie k ATB treba uzivat probiotika 😉

tajka1986
11. okt 2015

@pinkiepie asi to naozaj bude mykoza,skus Canesten combi je tam jedna tabl.a krem na natieranie,malo by ti to pomoct,stoji zhruba 10e. A nabuduce si kup aj probiotika a tie si davaj 2hod.po ATB,aby si nemusela zase toto riesit 🙂

pinkiepie
autor
11. okt 2015

Dakujem 😊 Na probiotiká som zabudla kedze som bola dost pod stresom kedze mi hrozila operácia tak mi behalo po rozume iba to a @sissy27 mam 17 len to je ten blby hanblivý pocit ist ku gynekológovi ale tak to raz budem musiet prekonať 😁

jeennyv
11. okt 2015

@pinkiepie ja pouzivam pri tazkostiach s atb fungicidin..niektore mi robia sarapatu, ale vyrazky co opisujes som nemala, moze to byt alergicka reakcia ja by som zasla normalne k obvodnej nech sa pozrie...

tjaden
12. okt 2015

@pinkiepie ahoj aj sestre sa to stalo začala brať probiotiká

pinkiepie
autor
12. okt 2015

Dakujem za rady 😊

zinew
31. júl 2017

@tajka1986 ja som na ten krem alergicka - este viac ma vsetko stipe - az fungidicin mi pomohol, ale na stipanie "huby" len studena voda nic ine - je to strasne - po bolesti dalsia bolest