Ahojte baby, potrebovala by som od Vás radu..od včera cítim strašnú bolesť a pálenie pošvového vchodu a vonkajšej oblasti rodidiel. Výtok nemám žiadny a začervenanie len trošku. Som presne v strede cyklu. Natrela som si to krémom Fungicidin, no úľavu veľmi necítim. Viete mi niečo poradiť? Nechcem hneď utekať doktorovi, ešte by som 1 - 2 dni počkala, či to neustúpi. Zase nechcem si dať hneď nejaké vkladacie tablety, mám doma Canesten, no počkala by som v prípade, že nakoniec lekára vyhľadať budem musieť.
Mozno je to len podrazdene 🙂 mozno by pohohlo vetrat podvozok a v harmanceku si posediet 🙂
Moj gyn.vzdy radi nabrat na prst biely jogurt a vytriet vnutro
..ked su podobne prejavy svrbenia,palenia....
Ahojte a mne partner dával na silu a mi opuchlo okolo vchodu a vchod strasbe bolestivá opuch som cítila teraz už len keď sa utieram iba vzadu medzi analnym otvorom a vchodom do vagyny teraz má pália rozišla tuším z vnútra neviem čo nato odporu ate
@katka2505 Takto sa prejavuje zaciatok mykozy, aspon u mna. Canesten je dobra volba, pripadne skus najprv vyplachy Rosalgin, nejake vkladacie tabletky s kyselinou mliecnou (napr. GynoCaps) a vypi nejake probiotika (napr. Hylak, prip. obycajne kysle mlieko).
Ak to nepomoze a zacne aj vytok a svrbenie bude pokracovat, odporucam jednorazovu tabletku MycoMax, to je flukonazol, ten na mykozu zabera na 100%.