Ahojte baby,
potrebovala by som radu. Už dlhší čas sa liečim na pálenie zospodu. Bola som aj u gynekológa, robil mi ster, všetko v poriadku, dal mi gynoflor a Fungicidin. T tom mesiaci pomohlo, potom sa opäť vrátilo. Cítim vonkajšie pálenie, ktoré niektoré dni odíde, potom sa zase vráti. Žiadne iné problémy nemám, ani bolesť bruška, ani výtok, len vonkajšie pálenie. Keď som bola ďalší raz s týmto problémom, vyčistil mi to vnútorne a predpísal mi Fluomizin. Zase v tom čase pomohlo, no teraz sa mi to opäť vrátilo. Pálenie mi pomáhal zmierniť krém Idelyn, no ani ten už veľmi nezaberá. Včera mi skončil menzes a zase cítim vonkajšie pálenie pošvy. Najhoršie je to po použití WC, keď sa mi tam dostane moč. Mám ale pocit, že musím chodiť na WC častejšie. Zmenu vo farbe ani zápachu moču nemám, no cítim mierne pálenie už aj pri močení a mierny tlak v podbrušku. Neviem, či ide zase o gynekologický problém alebo ma chytil už aj urologický. Vo štvrtok plánujem ísť k lekárovi, no neviem, či ísť k svojmu obvodnému alebo zase ku gynekológovi, nakoľko som už zúfalá. Ďakujem za každú radu.
@katka2505 podla tvojho popisi si skor myslim, ze ide o zapal mocoveho ako o gynekologicke problemy ... urcite nebehni hned rano do lekarne a kup si urinal forte ... okrem toho caje vela pit ... ked to mas castejsie, mozno by ti pomohol produkt s obsahom cistus incanus ... je vo forme caju i tabliet .... ak by si mala zaujem, viem ti poskytnu aj konkretnejsie info potom, staci sa ozvat