Ahojte 🙂
V tehotenstve som pribrala 18 kg a zrejme mi padla klenba na chodidle. Všetky topánky sú mi malé, noha sa mi zväčšila do dĺžky aj do šírky. Som 5 mesiacov po pôrode a chodidlá ma stále bolia akoby som mala na nich svalovlu.
Máte niekto podobnú skúsenosť? Ako ste to riešili ? Ortopedická vložka na podržanie klenby alebo naopak začať nosiť barefootovú obiv ? Ďakujem 🙂
Ja som prešla na barefoot, konkrétne be Lenka, keďže do iných nenapcham nohu a tieto sú široké. Pasívna opora klenby ti ju nezdvihne ..nohu posilnuj
@poluk mne noha myslim malinko dlhsia zostala, ale klenbu som si podchytila uz v tehotenstve ortopedickymi papucami, lebo som citila ze sa mi to ruca. Cca 2 roky som presla na BF a myslim ze nic lepsie som urobit nemohla. Noha pekne sama posiluje. Len treba prechadzat postupne a s rozumom
@poluk ahoj, mne sa stalo to iste. Nohy sa mi postupne upravili. Nevyhadzuj.
Ja som tak mala v prvom tehu a potom sa mi to napravilo. Neviem presne kolko po porode no jak som zacala cvicit tak mi to dost pomohlo... Zacala som prv pilatesom a jogou a neskor som presla na take posilovacie podla Jillian Michaels...