Padanie vlasov zo stresu

mackamosna
17. jan 2021

Ahojte kočky... Mali ste niektorá problém ze vám zo stresu vypadalo doslova polovica vlasov? Zhustli vam ešte niekedy naspäť? Co vam pomohlo? Je mi jasné že nestresovat sa, ale momentálne som sa bala kým mi neprišli výsledky že mi zistia chorobu preto to padanie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
17. jan 2021

@mackamosna mne neskutocne padali, ked som sa liecila po tromboze warfarinom (jeden z castych vedlajsich ucinkov), kedze warfarin moze sposobit nizke zelezo, uz som az viditelne redsie miesta mala a to ja som vzdy mala "hrivu" - zelezo sme dali do poriadku, kupila som si biotin za par eur a ten mi najviac pomohol a teda dorastli mi ale povodnu hustotu zial nemam ale dorastlo ich dost 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
17. jan 2021

@bambulienka25 biosil ma jednu zlozku biotin 🙂 da sa ale kupit aj cisty biotin ja som mala od Jamieson, v zasade kazdy jeden pripravok na vlasy obsahuje biotin ;) biosil ma tusim aj zinok okrem biotinu

ivanizna
17. jan 2021

Síce som nikdy nemala extra hrivu, ale zo stresov mi strašne zredli a povypadávali vlasy, bohužiaľ, už je to viac ako 5 rokov a vlasy sú stále veľmi slabé ☹ Tiež som skúšala všelijaké vitamíny, strihanie, bla bla, ale nič mi zatiaľ nepomohlo 😞

mackamosna
autor
17. jan 2021

@ivanizna to mi ani nehovor, nešťastná sok z toho.. Mam kučery a už mi raz tak to stresu vypadali. Keď som zostala tehotná naspäť hriva hustá.. A je to tu opäť 😪😮

mackamosna
autor
17. jan 2021

@bambulienka25 ďakujem, isto skusim už som nešťastná... To sa deje posledný mesiac a ja pol hlavy preč 😪ako dlho si ich užívala? Aj sa posilnili?

mackamosna
autor
17. jan 2021

@petamich ďakujem veľmi pekne za odpoveď, už sa chytám každej slamky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mackamosna
autor
17. jan 2021

@bambulienka25 ďakujem 😘

deti95060810
17. jan 2021

áno...vždy zo stresov... a vždy potom narastú. Kaderníčka frfle že to čo mi zas rastú vlasy....

mackamosna
autor
17. jan 2021

@deti95060810 a co ti pomáha? Ci prejde to samo?

merryyy
17. jan 2021

Určite poradím Biosil, ktorý užívam aj ja a celá moja rodinka a sme spokojné všetky ženy. Je to super prírodný produkt k tomu cenovo dostupný 😊

deti95060810
17. jan 2021

@mackamosna musíš sa ukľudniť. Buď rôznymi čajmi, alebo preparátmi z lekárne... aj magnezium pomáha

mackamosna
autor
17. jan 2021

@deti95060810 no kým nebudem mat za sebou operáciu ktorá bude približne v polovici februára tak neviem ci sa mi bude dat ukludnit..msm proste strach...

deti95060810
17. jan 2021

@mackamosna no tak to len niečo na oblbnutie...možno Neurol - ale to je na predpis...
Ešte skús v lekárni kúpiť Pesrsen - je na rastlinnej báze...

ivanizna
17. jan 2021

@mackamosna Alebo aj Sedatif, tiez je super. Neboj nič, keď sa ti už raz vrátili do normálu, tak určite sa dá telo dokopy aj druhýkrát 😉 Mne sa tak, bohužiaľ, nestalo, ale to nemusí byť tvoj prípad, skús tie výživové doplnky 🙂 Veľa šťastia, a nech ti operácia tiež dopadne šťastlivo, to je základ

mackamosna
autor
17. jan 2021

@ivanizna ďakujem veľmi pekne.. Práveže nato nejak ani nemyslím (teda snažím sa) skôr to mam v podvedomí, nie som nervózna ani nemám uzkostlive stavy.. No veľmi sa mi to odráža na tých vlasoch 😪

mackamosna
autor
17. jan 2021

@merryyy ďakujem

ivanizna
17. jan 2021

@mackamosna Telo všetko vie. Neboj, vlasy budú v poriadku, hlavne už aby bolo po operácii, nech si v kľude a vlasy "vyhučia" jedna radosť 😉🤗

mackamosna
autor
17. jan 2021

@ivanizna joj kiežby si mala pravdu 🙏🙏🙏a ďakujem za podporu

mackamosna
autor
18. jan 2021

@petamich a koľko mcg mal? Lebo sú rôzne... Sú 250,1000dokonca som našla aj 5000mcg..

petamich
18. jan 2021

@mackamosna ja som mala Jamieson Biotin 250

mackamosna
autor
18. jan 2021

@petamich ďakujem

cukroska
7. feb 2021

@mackamosna ja mam rovnaký problém. Vždy husté vlasy a v poslednej dobe akoby polovica... Padajú mi už dlho. Mávam od mlada obdobia kedy sú doslova všade, dokonca aj keď mám zopnuté. Plná kefa, vaňa... Potom to zvyklo kus prejsť a tak.. Teraz už ich mám ledva polovicu. U mňa asi vekom, hormónmi, ale napriek tomu zúfalstvo... Užívam vlasové hnojivo ale zatiaľ bez viditeľného výsledku. Viem že je to stresom.

mackamosna
autor
7. feb 2021

@cukroska začala som užívať biotin ako mi tu radili a vyzerá ze mi rastu nové... Ale či sa niekedy dostanem na pôvodnú hustotu, budem len dúfať

caterpilar
2. apr 2021

@mackamosna ahoj, ako s vlasmi? Čo ti zabralo?

mackamosna
autor
2. apr 2021

@caterpilar ahoj... Uzivam biotin a pouzivam sampony bez silikónov, sulfatov, parabenov, alkoholu... Vyzera ze je to na dobrej ceste.. Hlavne som sa trosku ukludnila co sa stresu týka.... Dufam ze sa mi podari dostat sa na povodnu hustotu 🙏🙏🙏🙏

caterpilar
2. apr 2021

@mackamosna mala si vyšettrenú štítnu? gyňu? zubné?ORL? .... našiel sa nejaký zdravotný dôvod prečo padajú?

mackamosna
autor
2. apr 2021

@caterpilar mala som veľký stres zo zdravotných dôvodov... Ja som vedela preco mi padajú.. Ale zastaviť to neslo.. Stale som to mala v podvedomí.. Niekto zo stresu chudne, mne padaju vlasy😏😪