Prosim Vas je tu niekto kto mi vie poradit ake vitaminy si kupit proti padaniu vlasov ked mam deficit vit. B pozeram ze na trhu je toho strasne vela vobec si neviem vybrat ak ma niekto nieco vyskusane a zabralo poradte prosim. Dakujem.
@lubmar nemas foto ako vyzeraju tebe tiez padali vlasy?
Mne tiež extrémne padajú po pôrodoch, je to až neznesiteľné, decká majú vkuse moje vlasy na autíčkach. Dostala som na to v lekárni zinok a equivita ale žeby to malo dáky efekt nevidím 🤦
@antonka po porode je to normalne po case ti prestanu padat aj ti dorastu so mnou je to horsie neviem co bude ci neostanem plesata
Ja som už tri a pol roka po pôrode, som zabudla dodať😂 už to asi neprestane kým s tým dačo neurobím
Ano presne tento, lebo ze ma vysoky obsah oproti inym. Nenormalne mi padali vlasy po covide, kedykolvek som si presla rukou po vlasoch, vzdy mi nejake ostali v ruke, nech by to bolo aj stokrat za den, nefarbila, nefenovala som, aj som sa bala uz cesat, po umyti zakazdym plna vana vlasov, na zaplakanie. A este som brala denne kazdy den zinok na lacny zaludok, tak mi kazali. Ten som zacala ovela skor, ale zabral az ten biotin. A vobec nepomozu ziadne vodicky ci sampony, to su vyhodene peniaze, to treba riesit zvnutra.
@lubmar tak skusim kupit. Dakujem.
Biotin od jamieson
@zuzanna33 áno, ja mám ale sideropenicku celý život, žiadny preparát mi dlhodobo železo nezvýšil, dokonca ešte zhoršil iné veci (zápcha napr )nikdy som ale nemala až takýto problém a vlasmi ako teraz, stravujem sa zdravo, snažím sa prijímať čo najviac potravín s obsahom železa ale žiadne tabletky mi nesadnú bohužiaľ , takže ak je toto naozaj problém tak potom mám problém :D
Mne velmi pomohol biotin, poradili mi ho v lekarni, ale musi byt vysoky obsah biotinu v pripravku, lebo je ich velmi vela, mne konkretne dali od Walmarku, a naozaj to zabralo, ale asi az po mesiaci uzivania. Ale teda naozaj akoby utalo. Teraz sa ho bojim prestat brat, lebo sa bojim, aby sa to nevratilo🙄