Padanie vlasov z nedostatku vitamínov skupiny B

11. máj 2022

Prosim Vas je tu niekto kto mi vie poradit ake vitaminy si kupit proti padaniu vlasov ked mam deficit vit. B pozeram ze na trhu je toho strasne vela vobec si neviem vybrat ak ma niekto nieco vyskusane a zabralo poradte prosim. Dakujem.

lubmar
11. máj 2022

Mne velmi pomohol biotin, poradili mi ho v lekarni, ale musi byt vysoky obsah biotinu v pripravku, lebo je ich velmi vela, mne konkretne dali od Walmarku, a naozaj to zabralo, ale asi az po mesiaci uzivania. Ale teda naozaj akoby utalo. Teraz sa ho bojim prestat brat, lebo sa bojim, aby sa to nevratilo🙄

autor
11. máj 2022

@lubmar nemas foto ako vyzeraju tebe tiez padali vlasy?

antonka
11. máj 2022

Mne tiež extrémne padajú po pôrodoch, je to až neznesiteľné, decká majú vkuse moje vlasy na autíčkach. Dostala som na to v lekárni zinok a equivita ale žeby to malo dáky efekt nevidím 🤦

autor
11. máj 2022

@antonka po porode je to normalne po case ti prestanu padat aj ti dorastu so mnou je to horsie neviem co bude ci neostanem plesata

autor
11. máj 2022

Je to ono

antonka
11. máj 2022

Ja som už tri a pol roka po pôrode, som zabudla dodať😂 už to asi neprestane kým s tým dačo neurobím

lubmar
11. máj 2022

Ano presne tento, lebo ze ma vysoky obsah oproti inym. Nenormalne mi padali vlasy po covide, kedykolvek som si presla rukou po vlasoch, vzdy mi nejake ostali v ruke, nech by to bolo aj stokrat za den, nefarbila, nefenovala som, aj som sa bala uz cesat, po umyti zakazdym plna vana vlasov, na zaplakanie. A este som brala denne kazdy den zinok na lacny zaludok, tak mi kazali. Ten som zacala ovela skor, ale zabral az ten biotin. A vobec nepomozu ziadne vodicky ci sampony, to su vyhodene peniaze, to treba riesit zvnutra.

autor
11. máj 2022

@lubmar tak skusim kupit. Dakujem.

zuzanna33
11. máj 2022

@antonka Železo ti chýba

riskoh
11. máj 2022

Biotin od jamieson

antonka
11. máj 2022

@zuzanna33 áno, ja mám ale sideropenicku celý život, žiadny preparát mi dlhodobo železo nezvýšil, dokonca ešte zhoršil iné veci (zápcha napr )nikdy som ale nemala až takýto problém a vlasmi ako teraz, stravujem sa zdravo, snažím sa prijímať čo najviac potravín s obsahom železa ale žiadne tabletky mi nesadnú bohužiaľ , takže ak je toto naozaj problém tak potom mám problém :D

zuzanna33
11. máj 2022

@zuzanna33 Skúste alternatívnu liečbu