Ahojte. Chcem sa spýtať ako dlho po pôrode vám padali vlásky? Ja som bola 3 mesiace v pohode vlasy pevné pekné a zrazu akoby uťalo a začalo mi padať veľké množstvo vlasov. Proste sú všade. Prípadne nejaké výživové doplnky poraďte. Alebo skúsenosti s Parusanom? Budem vďačná za každú radu alebo skúsenosť🙏
Zihlavovy čaj, aj pit aj kúry si robiť.. Najlepšie domáca žihľava zo záhrady, či už čerstvá alebo vysusena.. Malú som kojila dva roky a nebrala som žiadne tie prípravky ani lieky.. Takže ja takto prirodno
Mne padali asi 3 m od narodenia,je to hormonálna zmena a nezastavíš to. Ja som mala až lisiny. Bolo to hrozne až som plakala. Dorastli 😉,mne pomohol tekvicový olej 1 po denne,zihlavovy čaj. Pivný šampón. Veľa zradu,nezúfajte je to len dočasne.
Aj mne padali v chumáčoch. Ale ako začali, tak aj prestali. Neuzivala som nič navyše a pekne dorastajú nové
Mme padali brutalne po porode,vlasy boli vsade,aj napriek vitaminim padali bolo to obdobie 2mesiacoc a potom to orestalo z dna na den
Ahoj, mne tiež začali padať tak 3 mesiace po pôrode. Teraz ma mala 5 mesiacov, a už vidím, že konečne prestávajú padať a rastú nové 😉
@lenicka298 aj ja mam skoro 5 mesacneho čertika🙂😈 a mne tiez rastu nove ale stale padaju, hadam to prestane coskoro🙂
@kacikiss mne to trvalo rok. Bola som pri kadernicke, ked mala moja mala 5 mesiacov a kadernicka ma ubezpecovala, ze to skonci, ked mala bude mat 6 mesiacov. Ale nebola to pravda, ja som si vytahovala doslova chumace vlasov. Uz manzel bol zo mna zufaly, posielal ma k dr. Ale mne tiez nakoniec pomohli produkty od forever 🙂 predtym som skusala ten sampon a mala som aj tabletky z lekarne. Bez vysledku
@kacikiss ako ešte padajú kúsok aj mne, ale je to výrazný rozdiel ako pred 2 týždnami....už len počkať kým nové vyrastú 🤗
Mne nepadali vlasy pocas tehu az po porode.Mne zacali padat asi 2 a pol mesiaca poporodee.Stavila som na vyrobky Forever a mne to dost pomaha.Ja uz len odtial kozmetiku.Ak mate zauhem staci napisat spravu.