Padanie vlasov rok po pôrode. Čo mi pomôže?

4. jan 2021

Prajem pekný večer, obraciam sa na Vás drahé maminy.
Od druhého pôrodu prešiel rok a stále mi padajú vlasy. Je to podľa vás normálne? Padajú už síce menej, aspoň sa mi zdá, ale aj tak padajú. Čo ma však znepokojuje viac ako samotné padanie vlasov je to, že na hlave mi ich už veľa neostalo. Vždy som mala krásne husté vlasy. Blízka rodina je zhrozená, vraj kde mám vlasy... Môže ísť o nejaké ochorenie alebo je to len kvôli popôrodným hormónom🤔má niektorá žienka podobný problém? Beriete nejaké výživové doplnky? Budem vďačná za každú radu. Po prvom pôrode som nebrala žiadne doplnky, padanie vlasov odznelo samo od seba približne po troch mesiacoch a vlasov na hlave mi ostalo vtedy celkom dosť...

ani_ina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monique89
4. jan 2021

som na tom podobne... normalne mi uz vidno kozu na hlave, teraz ked mam odrasteny melir, tak duplom... mne pomohlo minuly rok doslova drzat hlavu v hrnci so zihlavovou vodou, 2-3x tyzdenne... a kym bude zihlava, tak si asi objednam milva sampony a zacnem brat pravidelne zinok

ivka21
5. jan 2021

Ja som mala len klasické padanie vlasov po pôrode cca 2 mésiace mi padali. Ale mne zabral sampon masterherb a vodička na vlasy z tiande. Dokonca ho používam doteraz lebo mi po ňom pekne rastu vlasy.

lenkakravcova
5. jan 2021

Dojcis? Ak áno, tak tam je príčina.

lubi40
5. jan 2021

pri prvom mi pomohlo jest za hrst mandli denne. Cca po 2 mesiacoch som mala vlasy ako modelka 🙂. Po druhom nic, tak som si dala skontrolovat krv a mala som malo zeleza a zinku, tak som to riesila doplnkami, tie mi pomohli.

lyci
5. jan 2021

ja som pol roka po porode zacala brat zelezo kvoli niecomu inemu a prestali mi za par dni padat vlasy

renata1405
5. jan 2021

Skus nasadit zinkorot 1x denne a donnahair 2x denne. Pomohla by aj vlasova mezoterapia ak mas nato.