Padanie vlasov dva roky po pôrode

31. okt 2021

Dobrý deň. Idem vás poprosiť som takmer dva roky po pôrode, viac ako rok nekojim no posledné dva tri mesiace mi začali padať vlasy neviem či to súvisí s niečím. Vždy mi padali ale teraz jeden veľký extrém, vždy som mala veľmi husté vlasy no teraz už cítim že mám polovičku z toho čo pred.rokom. nemáte skúsenosti, nejakú zdravotný problém ? Veľmi sa bojím. Skúšam všetky možné vitamíny, hnojivá šampóny no nepomáha mi nič. Ak máte nejaké skúsenosti poprosím vás ďakujem

pribinak
31. okt 2021

Čo tak ísť na kožné?

zuzika19
31. okt 2021

Mne pomohol len kolagen, tiez som.skusala vselico a nic, navyse pomohol mi aj s inymi tazkostami, pre viac info ss

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima999
31. okt 2021

@zuzika19 Ahoj, môžem sa spýtať , ktorý konkrétny kolagén Ti pomohol ? Ja som začala užívať ZEEN COLLAGEN , no čakala som viac. Užívam ho len cca mesiac , asi krátka doba ...

autor
31. okt 2021

@pribinak keďže nemám kde nechať dieťa, skúšam všetko okrem lekárov, keď dôjdu možnosti pôjdem.
@vlcik1 biotin, zinkorot aj alpicort som tiež mala .. ja už neviem čo ..

grace55
1. nov 2021

Mne pomohli az pantenolove injekcie od lekára. Tiež som poskusala vsetko možné.

alanko20
1. nov 2021

V lekárni som si kúpila vodičku Minorga (na odporúčanie od kaderníčok) a používam aj ricínový olej na noc, resp na pár hodín - natriem na pokožku na miesta, kde mám vypadané vlasy a nechám pôsobiť aspoň 3-4 hodiny

sofinka07
1. nov 2021