Zienky prosim boli ste niektora v podobnej situacii??? Zvykla som mat velmi huste a pevne vlasy, od augusta mi zacali dost vypadavat, najma pri umyvani a cesani...kupila som si vyzivove doplnky, neriem ich doteraz, vlasy mi uz tak nepadaju ale stale stracam viac vlasov ako zvycajne...bola som aj na testoch, vsetko ok vratane stitnej, na trichologii nic cudne nevideli, vraj mam zdrave vlasy a pokozku a vyrastaju mi nove male vlasky...ja vsak viem, vidim a citim ze som prisla o cca 60% vlasov...tym ze som mala tak velmi huste vlasy to nejak extra nie je vidiet ale ludia sa ma zacinaju pytat ci aom sa dala oatrihat lebl vraj inak vyzeram....neviem uz co mam robit, ked je vserko ok, stres by som neppvedala ze mam nejaky extra velky ani nejake hormo zmeny...je mozne ze proste mi len nejak naraz vypadlo tolko vlasov a znovu sa mi to zahusti?
@luccija nie vobec nic z toho
Mne tiez od septembra strasne padaju,rovnako ako to bolo po porode. Netusim co s tym
Mne zacali velmi padat vlasy po tretom porode, lekarnicka mi poradila forcapil a ten pomohol
Mne tiež tak zriedli vlasy a nič nepomohlo.
@modrymotyl8 a uz take aj ostali?
nemala si stres min. 3 mesiace pred vypadávaním vlasov? nie vtedy keď ti začali padať ...
dorásť dorastú, ale kvalita a počet už nemusí byť taký istý.
@deti95060810 praveze vobec...no kvalita mi ostala rovnaka to aj na trichologii mi potvrdili ze ta je velmi dobra ale ten pocet...
Vyšetrenie štítnej žľazy, následne trichologicke vyšetrenie
Na jesen je bezne, ze viac padaju. Zas dorastu. Pokojne uzivaj nadalej doplnky. Konzultovala som nedavno s kadernickou presne toto iste 🙂
ja som ako zver kazdu jesen plznem, ale tiez nechapem preco padaju ked uz je december, asi bude tuha zima, lebo nas kralik strasne plzne a to zvykol do max. novembra
Bohužiaľ áno, nič mi nepomohlo, brala som vichy ampulky, revalid tbl, dorcapil, biohar, donaher, rôzne šampóny. Nič, nepomohlo.
Nemala si Covid?aj hormóny to môžu robiť daj si spraviť profil.Neschudla si, nezacala viac cvičiť väčší stres?