Padanie vlasov

29. okt 2024

Ahojte baby momentálne mi velmi padajú vlasy, nie som po pôrode ani nemám problém so železom. Nemáte aj vy teraz také obdobie? Poradte šampon, alebo tabletky dakujem.

katik22
29. okt 2024

Mám aj ja … mne poradili rozmarínový olej z botanica…v dm dostať rozamrinovy olej aj vodičku z weleda.. a vnútorne biotin.. toto kombo mi poradilo viacej ľudí.. tak držím palce

lululucy
29. okt 2024

Mne tak 2 mesiace dozadu brutalne padali vlasy. Az som si poplakala. Kolko krat som presla kefou po vlasoch,tolko krat som vycesala chumac vlasov. Tiez niesom po porode, ani po porode mi tak vlasy nepadali. Skor si myslim ze to bude zo stresu. Zacala som brat zinkorot a kupila som si vlasovy olej od MUZURI. Po 2 mesiacoch je to velka zmena. Vlasy prestali padat a mam kopu malych vlasov co zacali rast.

taktotedanie
30. okt 2024

Biosil alebo zinok
Ale ja by som riesila kozneho lekara a ocneho lekara

katik22
30. okt 2024

@taktotedanie ja som napr na koznom bola …. A moc mi nepomohla .. odporucila mi vodičku z lekárne .. a na ňu keď som si prečítala recenzie.. tak ľudia písali, že pomáhala , ale len pokým ju používali .. ako náhle prestali, vlasy zas začali padať … a očný lekár? Myslíš , že to má súvis ?

taktotedanie
30. okt 2024

@katik22 ano nekorigovana ocna vada hlavne cylindricka je moznou pricinou vypadavania vlasov az alopecia areata

laurita285
30. okt 2024

@taktotedanie Ahoj, viem že si očná, kde by som našla k tomuto nejaké štúdia a celkovo o tejto spojitosti viac?

taktotedanie
30. okt 2024

@laurita285 solen , zahranicne casopisy, zadaj do googlu uvidis co ti vyskoci
Je to bezne spominane v knihach oftalmologie

shee11
30. okt 2024

Rozmarínová sérum Weleda z DMky. Účinné a dobrá cena.

luciar260
30. okt 2024

Aj ja mam teraz obdobie padania, nasadila som si vitaminy od bloom robins