Ahojte baby poraďte som 4m po pôrode a to padanie vlasov je hrôza. Keď to pôjde takto ďalej zostanem plešata 😭. Ďakujem a peknú sobotu
Aj u mna, 4,5m po porode to zacalo a trvslo snad pol roka... uz to rastie spat 🙏
Fakt to chce len čas..vyskúšala som veľa veci od vitamínov po šampony, séra atd. nič nepomohlo..potom som sa na to vykašľala a cca 6m po pôrode to prestalo, teraz rastú nové vlasy ako divé 😃
U mna to teda neprestalo. Uz som pomaly 2roky po porode a vlasy stale padaju.uz mam na hlave 1/3 vlasov z toho co som mala tesne po porode. 😔
@marticka85po U mňa podobne 😢, len tým, že ich mám husté, to až tak nevidno.
Tak malo by to prestat. Mne neprestalo, lebo mam hypertyreozu. No sice uz zaliecenu, ale vlasy padaju aj tak, ale na kutoch uz vidim rast drobne paperie, takze pozitivum je, ze zacali dorastat. Mala ma 9 mesiacov. V tomto si asi nicim nepomozes, je to hormonalne. Kedysi som mala hustu kuceravu hrivu, teraz asi tretinu z toho, co to byvalo kedysi.
@nevenka mne nezistili nic. Stitku mam OK aj hormony, Iba nizke zelezo mam.neviem ci kvoli tomu mozu padat vlasy
Aj mne strašne padali vlasy. Prešlo to za par mesiacov. Neboj, nevypadnu všetky 😀. Teraz mam pekné, husté vlasy
Ahoj, mne napríklad začali padať vlasy hneď po pôrode a trvalo to cca 6 mesiacov. Ale vedela som, že sa to deje skoro každej žene, tak som si z toho ťažkú hlavu nerobila. Len muž stále lamentoval, že moje vlasy sú všade a už len čaká, kedy ich bude vyťahovať z jedla. 😀
Telo sa s tou hormonálnou zmenou musí vysporiadať samo, chce to len čas. Ale u nás v skupine si pochvaľovali Lopúchový šampón a tonikum od Alpy. Stojí to pár eur. Popravde aj ja som si to kúpila a pár dní potom mi naozaj vlasy prestali padať. Ale ako vravím, bolo to už pol roka od pôrodu a netrúfam si tvrdiť, že to bolo práve kvôli tým produktom. No potešilo ma to. 😁
@marticka85po podla mna ano, skus k zelezu uzivat Lactoferrin, to mi teraz este napadlo.
Mne začali padať z jedného dňa na druhý, mesiac po pôrode, trvalo to 3 mesiace, a potom z jedného dňa na druhý aj prestali padať, kebyže používam nejaký prípravok ci vitamíny, pripisovala by som to tomu, ale prešlo tu úplne samé. Nezúfaj.
Chce to cas. Su to cisto hormony. Vydrz. Nemusis vobec nic kupovat, lebo to co by ti akoze zabralo po par tyzdnoch, bude len to, ze hormony sa ti zrovnali🙂
Neboj, nezostanes plesata. 🙂
Kazda jedna sme si tym presli. A neboj, viem ake zufalstvo prezivas pri kazdom jednom umyvani a cesani vlasov. Som skoro 7m po tretom porode a tiez som plakala. Teraz sa to uz ustalilo, nepada mi tolko vlasov. Uz len cakam, kedy zacnu dorastat.