Ahojte som 4 mesiace po pôrode a strašne mi padajú vlasy myslíte si že je to ok ? Používam plantur 29 šampón aj kondicionér...chcem začať brať vlasové hnojivo no neviem či teraz môžem keďže pijem antibiotiká
Kojis? Lebo mne ked som kojila tak tiez mega padali. Potom prestali ked som prestala kojit🤷🏻♀️
zial tak to proste je, zacali mi padat 3M po porode a 6M prestali a rastu nove - kojim takze som uzivala doplnky pre dojciace zeny a este sampon/serum Recapin
@moly09 mne tiez tak padali. Zacalo to asi 4 mesiace po porode, trvalo to cca 3 mesiace. Bola to ziva katastrofa. Mne uz bolo do placu kazde rano. Asi o polovicu vlasov som prisla, nastastie som ich mala vela 😀 ale aj tak sa mi zacali akoby kuty robit 🙈podla mna sa s tym neda nic extra robit, to su proste hormonalne zmeny. Prejde to same.
@amelie2017 Jéé toto je super fotka 😂
@moly09 je nás viac riešime podobne tu, pokukaj https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/malo-vlasov-na-temene-hlavy-u-zeny-2/?scrollto=first
@selu11 no je, ked to nie su tvoje vlasy po 1 cesani 🤦♀️😂 ale nastastie uz rastu nove. Zas budem chodit s antenkami.
@amelie2017 Aj z mojich by také mal, len bledšie 😁 Ale jasné že to je nepríjemné. Na antény sa aj ja teším, jeden nevie, či sú horšie kúty alebo tie antény potom 😂
No dúfam že to čoskoro skončí lebo ozaj budem bez vlasov 😂
No mne padali prisirne, teraz po cca 3-4 mesiacoch sa to uz zlepsuje. Neviem ci vdaka vitaminom, alebo sa to uz ustalilo same. Ale prisla som o polku vlasov, mozno aj viac.