Som po pôrode 4 mes a už neviem čo s podaním vlasov
...o chvíľu budem plesata...poradíte niečo na to?
Dikes
Len vydržať. Ono to prejde. Ako sa upravia hormóny prestane to. Žiadnym zázrakom to nenapravis. Jedine parochňou.
Ahoj ,po pôrode je padanie vlasov bežné, ustaluje sa hladina hormónov v tele kde sprievodným javom môže byť aj padanie vlasov. Môžeš si pripadne dat nejaké výživové doplnky napr. Biosil plus alebo Methionin (neviem ci kojiš -potom pozrieť niečo pre kojace); ale myslím že to ustane 🙂 ak by to pretrvavalo treba ísť ku kožnej,taktiež spraviť krvny obraz (ci nemáš malo zinku alebo železa v krvi aj vtedy zvyknú padať) alebo ešte padajú aj pri ochorení štítnej žľazy (to ti vie tiež obvodný pozrieť z krvi hormón TSH) držím palce nech prestanú padať čím skôr 🙂
Po pôrode mi tiež veľmi vypadávali. Prešlo to po pár týždňoch
Ahoj, ako hovoria baby nado mnou...prejde to same..mne sa to ustalilo az ked malo dieta 5 mes. Nepomoze nic
@katulienkaja ahoj Katka.. ano kojim..a zdá sa mi ze pred 14 r pri 1 synovi nepadali...no som už asi stara..a ešte aj plesata o chvíľu 😀
@niqua no dúfam že už aj mne o mesiac bto prejde
@3petka no asi nejakú pozriem😀
Prejde to. V tehotenstve si tak nadupana hormonmi, ze aj tie vlasy co mali vypadnut, ostali na hlave. Po porode preto zacnu husto padat - ale su to vlasy ktore uz mali byt vonku a je ich vela, ved sa nazbierali za 10 mesiacov. Je to uplne bezne a kazda sme si tym presli.