Ahojte baby, zacala som nosit dioptricke okuliare, ale ked sa predklonim, tak sa mi smykaju z nosa az mi skoro spadnu. Aj normalne, ked kracam napriklad, tiez sa mi trochu smykaju. Maju plastovy ram, bez tych gumovych nasad a mam dost mastnu plet, tak neviem, ci to moze byt tym. Aj Vy s tym mate problem? Ci mam zly ram okuliarov? Kupovala som to normalne v optike, len mi vtedy nenapadlo sa predklonit, ci mi nebudu padat a ani som sa tam neprechadzala.
upravia ti na pockanie v optike
tiez mam tento problem, idem s tym do optiky naspat.. mne pan poradca v optike dokonca dal siroke okuliare na moju hlavu, tak som zvedava ci mi to pomoze, lebo uz som to skusila ohynat doma :D je to riadna otrava.
Pletou to nebude ani druhom ramu, lebo ja nemam prve okuliare a predtym mi to nerobili ziadne.
nie je to len, ze si musis zvyknut? lebo ja som to mala presne tak, ked som zcala nosit okuliare k pc, ze sa mi smykali stale a napravala som si, ale to bol len taky moj pocit 😀
dakujem Vam, skocim teda do optiky nech mi to upravia, nevedela som, ze aj ten plast sa da upravit :D
@maruski99 nie je to len pocit, realne ich mam po dlhsej dobe na pol nose 😂
oni maju na to pristroj, v ktorom tu cas za usami nahreju a zakryvia podla poteby
Ano v optike ti plast upravia, len to preboha neskusaj sama ohybat, to treba nahriat 🙂
Bud si pojdes dotiahnut ram do optiky alebo si kupit okuliare so sedielkami cize tymi plastovymi nasadkami
Ja som raz mala take okuliare a presne pre toto som ich prestala nosit a odvtedy nikdy uz bez sedielok nechcem
moze byt nespravne upraveny ram, nevhodne zvoleny ram a podobne, v kazdom pripade to ide cez optiku
@taktotedanie len nie kazdemu tie sedielkove sedia, mne napr odstavaju velmi
@simca06022011 to sa da upravit
Za mna lepsie sedia
Ideálne je, keď ti to upravia tam, kde si si okuliare alebo teda rám kupovala. Budeš to mať poriadne spravené a keby to aj nebolo ok, tak sa máš na koho zase obrátiť.
Tiež mi to v optike urobili celkom rýchlo.
Chod do optiky a tam ti upravia na pockanie ram. Ohnu ti ten plast za usami.