Pád na zem

simonasimca23
11. feb 2023

Ahojte prichádzam si k Vám po radu ...Stáva sa mi taka vec že pôjdem normálne hej a zrazu sa mi kúsok zatočí hlava príde mi kus zle a spadnem tak akoby ma niekto strčil . Nedávno sa mi to stávalo len občas teraz sa mi to stalo 3 krát za deň.....Väčšinou spadnem na schodoch ....Na odber krvi som bola dávnejšie a nič mi doktor nezistil mate niekto s týmto skúsenosti?

dadis
11. feb 2023

@simonasimca23 Smer neurolog

simonasimca23
autor
11. feb 2023

@dadis myslite že to môže byť niečo horšie? ...Takže ten odber krvi asi nestačil

marca12
11. feb 2023

@simonasimca23 treba neurologicke vysetrenie.

dadis
11. feb 2023

@simonasimca23 Vysetri ta neurolog a budes vediet, ci za tym nie je neurologicky problem.

zorkahorka
11. feb 2023

Mame sa to stavalo. Mala cosi s usami aj s chrbticou

taisu
11. feb 2023

smer ORL, skontroluj ci ti nevypadli Otolity
https://en.wikipedia.org/wiki/Otolith

kvietok2891
11. feb 2023

Neurolog a MRI

ysseba
11. feb 2023

@simonasimca23 Tak to určite treba navštíviť neurológa...

ahyt
11. feb 2023

Krome neurologa i kardiologa,muze to byt i synkopa z kardiolog.priciny.

simonasimca23
autor
12. feb 2023

Ďakujem Vám popravde mam s týchto vyšetrení strach ako som už povedala na odber krvi som bola a doktor nič nezistil ...takže ozaj neviem ako mohol niečo prehliadnuť

slovakboy
12. feb 2023

@simonasimca23 z krvi sa nedá všetko zistiť.

zuzuliennka1
12. feb 2023

@simonasimca23 z krvi sa neurologicky problem nezisti.
na tvojom mieste by som si cim skor vybavila vysetrenie u neurologa, a tiez MRI vysetrenie, to je uplne bezbolestne

gemerka17
12. feb 2023

@simonasimca23 krv vážne nie je vyšetrenie, ktoré ti povie diagnózu. Čiže doktor nemal na základe ani čoho niečo zistiť. Jedine sa vylúčila cukrovka, čo by teoreticky mohla byť jedna z možností. Avšak to čo popisuješ, vôbec nie je sranda. Nechám ako ťa obvodný vôbec mohol pustiť von z ordinácie bez výmenného lístka k neurológovi. Vymenila by som všeobecného lekára.
Čaká ťa kolečko vyšetrení, a treba to riešiť, aby z toho nebol veľký problém, keď to zanedbáš.

marion30
12. feb 2023

@simonasimca23 stalo sa mi to nedávno 3 dní po sebe,tak ako píšeš .akoby ma niekto sotil.išla som lekárke vraj krčná alebo ucho,orl ma nevybavilo ten deň.bolelo ma však aj ucho na tej strane kde ma zobralo ,a opuch ďasná...pečlivo som si rozmasirovala krk, body pre uši a spim len na ortopedickom vankúši..prešlo zatiaľ klop klop..ďalej som nesla kus ma udivil prístup lekárky že by mi vzala krv no to nemôže iba keď budem zdrava..takze budem rada keď sa zase dlho vyhnem lekárom

simonasimca23
autor
12. feb 2023

@marion30 som rada že niesom jediná ktorej sa to stalo ...popravde bojím sa aj sama von vyjsť že opäť spadnem

simonasimca23
autor
12. feb 2023

@gemerka17 Čo tým myslite veľký problém? 🤔😕

marion30
12. feb 2023

@simonasimca23 viem chápem vás,no točí sa hlava aj mimo to? Druhý deň som potom mala tak ze aj počas dňa pár krát sa mi tak točila keď som mala seknutu krčnú...no okrem toho som aj tetanička tak pre istotu si to obehajte

simonasimca23
autor
12. feb 2023

@marion30 točiť sa mi točí aj mím občas a mávam často bolesti hlavy ...a také tlaky v hlave

aaao
12. feb 2023

@simonasimca23 ja by som aj na ucne skusila ist

24mirka
12. feb 2023

@simonasimca23 môj muž ma s týmto problém, rok chodil po vyšetreniach, neurológia, niekoľko magnetických rezonancii, ORLvysrtrenie - môžu to byť aj kristaliky v strednom uchu posunuté... Výsledok.. Postcovidovy syndróm. Je to po Covide dosť bežné, čo hovorila neurologicka.dala mu na to nejaké lieky, čo po pol roku vysadil bez zmeny.. Časom to trocha prešlo, ale ešte ho niekedy "hodí".. Určite by som išla ako prvé na ORL, to je najjednoduchšie a potom neurológ..

simonasimca23
autor
12. feb 2023

Fu normálne ste ma teraz kus postrašili

simonasimca23
autor
12. feb 2023

@aaao skúsim si vybaviť odporučanie

koniarova
12. feb 2023

@simonasimca23 tak teba hádže hore, dole a ty sa pýtaš,čo máš robiť? Zajtra vstať a ísť k dr. A nenechať sa odbiť. Neviem dievča, na čo čakáš.

marion30
13. feb 2023

@simonasimca23 tak to bude krčná, chod pre pokoj duše sa vyšetriť a je

gemerka17
13. feb 2023

@simonasimca23 točí sa ti hlava a končí to pádom a ty sa tu spoliehaš na trápni odber krvi. Ako fakt to si už mala riešiť dávno. Čo ak spadneš nešťastne a udrieš si hlavu, že to bude mať trvalé následky ? Detto, ak spadneš niekde pod dopravný prostriedok. To nie je sranda. Každá bolesť hlavy sa má vyšetriť. Toto je na neurológa a magnetickú rezonanciu hlavy. V najhoršom prípade sa tak môže prejavovať aj nádor na mozgu. Treba ho vylúčiť ako prvý. Nebuď ako spiaca princezná, lebo si vážne môžeš ohroziť zdravie. Ak bude MR mozgu negatívna, budeš pátrať ďalej. ORL vyšetrenie, vyšetrenie krčnej chrbtice.