Kto užíval tieto PPI , nemali ste pri nich zapchu?
@zuzkaa1991 a pomohli ti bolo ti lepšie?
Ja som mala zapal pazeraka plus alergia na mlieko takze je to komplikovane nedodrzujem stravu az tak skúšam stale niečo co.si poviem ze neuskodi....na alergo cakam na výsledky co mi vadi ci laktoza alebo bielkovina alebo obe.....mam bolesti opat napr 10dni beriem dva týždne neberiem a uz sa opat objavi bolest... v novembri mi zistili ale nikdy som nemala ťažkosti s travenim a teraz neviem za z toho dostať najhoršie ze ani lekari nedokazu vam vysvetliť preco
@zuzkaa1991 Na Ozzion pozor, ja som pred 1.5 rokom bral 6 týždnov a odvtedy mám tráviace problémy
@martin5672 ja som brala.ako kazala mesiac potom znizene davky a po roku len týždeň od augusta neberiem....tak ja mam z virozy uz rok ťažkosti s travenim
@zuzkaa1991 Hmm a ako sa ti to prejavuje, ja pokiaľ jem niČ necítim ale po napití tekutitny cítim ako keby som si nemohol odgrgnúť... v živote som nemal tráviace problémy, po ozzione to došlo k takémuto stavu
@martin5672 tak ja som mala bolesti zaludka a na gastre sa.aj potvrdilo ze.ta bolest. Bol chyteny zaludok....takze ozzion pomaha pri bolesti zaludka ked trva dlho ak kratko dobej bolestinze po.jedle mi pomahaju kvapky gastritol ale mne sa objavila intolerancia na mlieko takze zalezi ak niečo zjem z co obsahuje tak vtedy mam bolesti alebo tazko mi po novom zelenina surova mi vadí
@zuzkaa1991 Ozzion znizuje kyselinu a dlhodobo je nebezbecny, on podľa mna nič nelieči....
@martin5672 tak mi bolo povedané takze za rok som brala dvakrát raz mesiac a pol pri zapalenom pazeraku a po roku tyzden pri bolesti zaludka.....inac beriem tie kvapky prírodné ktore som.napisala
Nemala som brala som skoro 2mes.