Ahojte chcem sa spyta,ci ma niekto skusenosti s ozonoterpiou?????
Mam dost dlhu dobu problémy s chrbticou a chcela by som sa spytat aky je vas nazor na ozonotrepiu?chodiavam na rehabilatcie ,zacala som cvicit,ale to mi velmi nezabera-je to len docstne riesenie na 2-3tyzdne. Či vam pomohla niekomu,dakujem za vsetky odpovede 🙂
moj otec bola na operacii, cca po troch rokoch sa mu to ozvalo, ozonoterapia mu velmi pomohla a vyhol sa dalsej operacii, teraz je 4 roky po a je stale ok klop klop
to som rada 🙂 🙂
maminky ma este niekto skusenost s tou ozonoterapiou??? 🙂
Odporucam ozonoterapiu pod CT s kolagenom a vlastnou plazmou u MUDR. Azim Ahmadzada v Dolnom Kubine
Veľmi odporúčam ozonoterapiu v Dolnom Kubíne.Bála som sa ,ale strach je silnejší,ako bolesť.Teraz vyvraciam ten strach,vôbec to nebolí,lebo vpich injekciou umrtvy.Je to super doktor...Nebojte sa !!!!🙂,nedajte sa operovať,ja som nemohla ani sedieť,poriadne chodiť a na druhý deň som bola fit.Cítim len ,že bol zákrok,neberiem konečne lieky od bolesti.🙂
ja som bola na ozone ale pomohlo mi to len na cca 3 tyzden ..takze som musela absolvovat operaciu ...uz som po 2 op:( a stale tonie je dobre ..uz mam problemy aj s krcnou a hrudnou :ä
Dobry den nechcem otvarat novu temu ,ake su vase skusenosti s panom doktorom Azim Ahmadzada?
Užsom vybrala 2x ozon,trochu pomohol,teraz po roku idem ešte raz,Bratovi zabrala na prvý krát,ja mám valku odchýlku platničky,ale na operáciu v žiadnom pripade nejdem
Ahoj ja
Strach je väčší,ako bolesť,bola som 3x mne síce moc nezabrala,cítim sa lepšie,aspon sa môžem vyspat a otočiť sa v posteli bez bolesti,ale podla mňa pomúže a bolesť???? len poslenú injekciu som cítila,ale nie bolesť,ale tlaky,ktoré trvali pár sekund,skúsiť to treba
Moja mamina na tom bola a moc jej to nepomohlo. Ale treba to vyskusat, ale je to dost bolestive