Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť kde na SK robia ožiare na ostrou okrem LC tam teraz nerobia. Ďakujem.
Aj ja mám dobrú skúsenosť s razovou vlnou...dr mi ju hneď,ako prvu odporučila,že sú po nej najlepšie výsledky...máme po procedúrach aj s manželom,uz 3-4roky pokoj....inak,je tu niekoľko diskusii o patových ostrohach...skús popozerat
@jarmila2010 razovu vlnu mi robili už dávnejšie a nepomohlo
@ewa_ka veľmi záleží aj ako ti tu vlnu nasmerujú.a ako intenzivne...aj tam mohol byť problém...my sme obidvaja mali po 5procedur a to som sa s ňou trápila cez 2roky...s oziarmi nemám skusenost
@jarmila2010 nepomohlo ešte viac ma to bolelo
Mne rázová vlna nepomohla mala som 12, oziare až po tretej sérii asi dva mesiace, a už 5 rokov mám kľud, no ozvala sa druha noha😢
@kakakina
@ewa_ka my s mužom sme sa obaja prepracovali k ostrohe nevhodnou obuvou...ja uzasTnymi koženými clenkovymi topánkami z CCC....vždy som v nich mala nohu,ako vo zveráku a to som si myslela,že koža povolí...postupne ma začala päta bolieť...a muž si kúpil nové nevhodné tenisky na beh a krátko nato nastal problém...a aj zápal šliach,keďže prepínal svoje schopnosti...podľa jednej podologicky...tak,až vtedy som tu bolesť riešila aj ja...chodili sme na rázovu k jednej odborníčke tu v neďalekých kúpeľoch...neviem,ako to máte s topánkami,ale možno sa na problém pozrieť aj z tejto stranky
@jarmila2010 tak so ta vzala za slovo a dnes som mala prvú razovu vlnu, tak uvidím koľko sedení dam. Je to vcelku finančne náročné .Ale zdravie je viac😉
@kakakina drzim palce,aby vam ,tak efektivne zabrala,ako mne s muzom...nam vopred naplanovala dr 5procedur a uplne to stacilo..kolko platis za jednu?my sme 15€
@jarmila2010 35€,ale dnes na neskutočne bolela cely deň a po procedúre úplne uvoľnenie ,vôbec nebolí🤫
@kakakina ❤
a ta suma je,teda,dost premrstena... :/
@jarmila2010 ale keď to má pomôcť ,obetujem😉
@ewa_ka prečo neskúsiš rázovú vlnu na ostrohu ... ?