Zdravím. Chcela by som sa spýtať kedže ovulačné testy robím prvýkrát ale videla som na ostatných diskusiach že vaše testy postupne silneli ale moj bol prvý testovací slabučký a na druhy deň hneď silný až asi pozitívny. Cyklus mam 30 dňový a začala som na 12. DC (včera) oba testy som robila v rovnakú hodinu cca o pol 18. Chcela by som vedieť váš názor lebo som si myslela že testy maju postupne silnieť. Posledná ms bola 2.7 a trvala ako vždy 6dní. No tá mala byť už v júni len mi meškala asi zo stresu cca 11dni.
@karmela dakujem takze ovulka je dneska alebo prebehne zajtra?
@matqa411211 od 12-48h od pozitívneho testu.Tak treba sa ľúbiť 😊 Držím palce keď cítiš pichanie na ľavej alebo pravej strane podbruska alebo máš aj ťahavý hlien tiež ti telo dáva znamenie,že máš plodne dni.
@karmela dalujem 🙂 no ja prave ze nechcem este babo len chcem zistit kedy presne mam ovulku a v tieto dni davat vacsi bacha
@matqa411211 aha tak potom treba dávať pozor 😊
@matqa411211 nespoliehaj sa na to.. ovulku som mala na návšteve u gynekológa 18.5 a keďže som na koňovi už skoro rok a všade sa tu oštievaju testy, tak som si proste myslela z neviemakeho dôvodu, že iné dni sa nemôže nič stať a otehotnela som 3 mesiace po pôrode 30.5 :D toto prehnane sledovanie ti vôbec nezaručí tehotenstvo ako ti ani vôbec nezaručí ochranu
@nadazdi ja viem ja len pre istotu pouzivame pharmatex aj kondom vim ze ovu sa aj posuva takze len to by som nepouzivala ako jedinu ochranu 🙂
@matqa411211 nemusía silnieť postupne lh hormón kolíše a áno je pozitívny