Ja pozorujem posledný rok,že mám počas ovulácie vysoký krvný tlak, bolesti hlavy a mám obavu,že sa to zvrtne do tetanického záchvatu. Nemá niekto s tým skúsenosť ??? Nikdy som takéto stavy nemala...ide to s vekom ???
@bambulienka25 no mne neskutočne kolíše. Strašne to cítim je to veľmi nepríjemné, pociťujem aj búšenie srdca a neskutočnú nervozitu. Bolesti nemám často a ani špinenie. Niekto sa snaží vtedy o bábo a ja umieram,čo mi je zle.
Štítnu máš ok? Môžeš to mat i z nej
@bambulienka25 no budem musieť asi ísť...bola som dva roky dozadu.
@bambulienka25 ja presne tak isto.......posledné cca 4 mesiace ( odkedy som vysadila HAK ) mávam počas OVU bodavé bolesti, je to velmi nepríjemné, nikdy predtým som to nemávala, trvá to pár dní a potom nič. Beriem už aj akési vitamíny na ovuláciu ale zatial nemám pocit že nejako zaberajú 🙄
@denissi ja zatiaľ nepotrebujem ešte sa to dá vydržať. Sem tam ma bodne tak že až na zem spadnem ale rýchlo to aj prejde. Sú to len 2 - 3 sekundy. Pokiaľ nekrvacam alebo nemám iné problémy neriešim 🤷♀️
Určite choď pre istotu aspoň
@bambulienka25 fúha až tak ?
@bambulienka25 tak aj ja to viem vydržať ale to pichanie presne ako píšeš niekedy až sa musím skrčiť a chvíľku počkať , mne to je veľmi nepríjemné, nebola som na také niečo zvyknutá🙄
Anonym - hej niekedy ma to proste tak trafí ako blesk a to musím ísť na kolená ( keď akurát stojím alebo idme, a vždy ma to trafí v práci 😅 ) tak musím lebo nedokážem ani stáť
@denissi áno je to nepríjemné a ako vyššie píšem vzdy ma to trafí v práci 🙈 ešte sa s tým dá fungovať, chvála bohu je to len sekundová záležitosť. Nikdy predtým takéto stavy nemala
Moze byt mavam to obcas aj ja.skace mi tlaek, potom ma boli v podbrusku ,spinim a potom to prejde ...normalna vec.podla mna netreba hned bezat k lekarovi ked to nepretrvava dlho. Ja som hlavne spozorovala ,ze sa to deje pred menstruaciou alebo pocas ovulacie.
@dominikatomas ďakujem za skúsenosť
A bolia ma aj krize pritom tak ako aj teraz😀
Ja som ešte nespozorovala že by som počas ovu mala vysoký TK, ale ja mam pred a počas ovu také bolesti najmä bodavé že mňa ide trafiť. Toto som nikdy nemala, posledný rok mam symptómy aké som nikdy nemala a aj špinenie mávam počas ovu
Takže ja si myslím že to bude aj vekom pokiaľ po gyn stranke je vše ok