Ovplyvňuje negatívne transfúzia krvi od očkovaného krv neočkovaného?

5. sep 2022

Neviem či som správne položila otázku, no ide o to v skratke , dnes známy dával status že súrne potrebuje krv pre mamu tej a tej skupiny lebo je vo vážnom stave .. hneď som mu napisala že určite pôjdem, nech mi da údaje a on sa ma pýtal či som očkovana na covid , mám dve dávky pfizeru, to som mu aj odpísala a on mi povedal ,že tak to teda nič ,že oni len neočkovaných hľadajú , lebo že sa to tam nejak zmieša a neviem ani čo to táral.
Máte k tomu niekto rozumne vysvetlenie?

beata_k
5. sep 2022

Vysvetlenie je, ze taral.

janinah
5. sep 2022

Tak nech nechá mamu umrieť,hlupák.

zina234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jablkovastrudla
5. sep 2022

Som ockovana a chodim pravidelne darovat krv. Jedine co sa ma pytali ci som viac ako 2 tyzdne po ockovani. To mu povedali v nemocnici?

autor
5. sep 2022

@jablkovastrudla to mu povedal jeho otec on s nemocnicou nemá žiadny kontakt

viestta
5. sep 2022

Darovať chod, ale zamýšľal by som sa nad rozumovo výbavou toho syna

loyda
5. sep 2022

To je debil. Prepáč. V takej situácii by mi bolo nejaké očkovanie tri päť. Mne by ani nenapadlo pýtať sa na to.

autor
5. sep 2022

@viestta áno určite pôjdem už dlho to plánujem len akosi mi to nikdy nevyjde ale keď písal že to je urgent tak som chcela pomôcť aj takto na rýchlo , no ale kto chce kam , pomôžme mu tam … bohužiaľ

dori2
5. sep 2022

kks to musi byt cvok, bud krv potrebujem a neriesim alebo si ohrozim zivot

dadis
5. sep 2022

@zina234 Tak pocula si? A overila si si to? Pokojne zavolaj na akekolvek cislo NTS a pomozu ti zodpovedat na tvoje otazky. Ja som ockovana 3x a ziadny problem, len nejaky casovy odstup od ockovania mas dodrzat, ale to plati vseobecne i po infekte, herpese alebo kliestovi..vsetky info najdes v pouceni

vroni
5. sep 2022

Toto je podla mňa čistý fanatizmus a blbosť. A to ockovana nie som.

zina234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zina234
5. sep 2022

@dadis daj mi pokoj. Ja nemám žiadne otázky. Nič netvrdím. Napísala som, že som sa s tým už stretla. Môj výrok to nie je. Dovidenia

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zina234
5. sep 2022

@jabadabadu takže cenzúra aj tu, len aby to náhodou niekto nespochybnil? Ved keď ty niečomu veríš, čo ťa je po tom, či veria aj jednoduchší

petricka22
5. sep 2022

@zina234 tak to bol naozaj neovereny zdroj… normalne beru ktv ockovanym, aj neockovanym…

mondolina
5. sep 2022

@zina234
veď prezraď kde si to počula...

viestta
5. sep 2022

@zina234 Placla si blbosť, tak si to priznaj a nezduvaj sa ako mala

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
5. sep 2022

Ahoj, pri transfúziách priamo pri operáciách nikto nerieši (a netuší 😄), či daná krv je od očkovaného, alebo neočkovaného. Dokonca to, že ty tú krv daruješ pre konkrétnu osobu, neznamená, že aj dostane presne ten istý vak krvi, ktorý tebe odsali zo žíl... Pozdravujem dotyčnú rodinu a pevne dúfam, že to tá mamka prežije pri takomto nastavení jej pána manžela.

zina234
5. sep 2022
hivanik
5. sep 2022

Ľudská hlúposť nemá konca