Overený recept proti vypadávaniu vlasov

natalinatali
16. aug 2020

Ahojte baby ,chcem sa vás opýtať či nemáte niektorá overený recept no hocičo čo vám pomohlo proti vypadávaniu vlasov ani po pôrode mi nepadali tak ako teraz.Ďakujem za všetky skúsenosti a rady .🙏

kristina418
16. aug 2020

@natalinatali tie najlacnejšie vodičky od alpi obzvlášť žihľava, rakytnik,.. To je úplná 100 skúsenosť a sama som bola prekvapená kúpiš v tete... Ale fakt pomáhajú aj čo poznám baby používajú

natalinatali
autor
16. aug 2020

@kristina418 Ďakujem krásne 😊skúsim

kristina418
16. aug 2020

@natalinatali určite skús a ak chceš poradiť hlavne po umytí vlasov si vmasiruj do vlasov 👌🙂

ivanka12311
16. aug 2020

Ahoj ja beriem toto druhý mesiac, mala som úplne vypadane vlasy miesta,zo stresu...tak mi vypadali zredli..mám fotky pred aj po 2mes a kvalita vlasov je neskutočna a plus začali mi rásť vlasy rýchlejšie aj tam kde mi predtým úplne vypadali... umývam Milva šamponami na striedačku s bylinným dixi

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
penelope11
16. aug 2020

Zinok uzivat, to je zarucene ;)

natalinatali
autor
16. aug 2020

@bambulienka25 ďakujem baby 😊
@penelope11

natalinatali
autor
16. aug 2020

@ivanka12311 naozaj je to také dobré ? 🤔nepridáš fotku pred a po ak máš teda viditeľné zmeny ? Ešte som sa chcela opýtať ,že s Milvou si spokojná ? Lebo aj to som čítala ,že šampón Chinínu forte+tá vodička ,že sú fajn .Ďakujem 😊

majmatmo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luulinkaa
16. aug 2020

Mne pomohol maca šampón od kvitku, vlasy vypadávajú oveľa menej, stojí 4eura. 🙂

kikuta
16. aug 2020

@ivanka12311 mne nepomaha nič je to asi v tele niečo čo to spôsobuje - takze vyskúšam toto ... ja to mám zdravotného hľadiska myslím