Dobry den.
Chcem sa opytat, ci mate niekto skusenosti s nejakym dobrym liecitelom, najlepsie z vychodneho Slovenska, ktory vie aspon zmiernit priznaky alergii? Pele, travy, stromy a pod.
Dakujem
skuste chodit do solnej jaskyne, aspon 7-10x
http://invivomagazin.sk/ale-mne-to-pomohlo!-pre...
ale ta solna jaskyna znie zaujimavo.
@pan_dokonaly
Tak v niecom mozno ma clanok pravdu a v niecom mozno aj nie
@alenka7777 ja mam sennu nadchu od 5 rokov..teda 37 rokov kazdy rok 2m v prdeli 😖 ...skusala som vsetky mozne ofice liecby...nic nepomohli...daku dobu som fungvala na potlacani priznakov kortikoidmi..cca 5 rokov....aspon mi nic nebolo,ale kortikoidy nie su zas lentilky...
Pred 10m som zmenila stravovanie...vyrazne obmadzila sacharidy..v kazdej forme,takmer uplne vylucila lepok,jem vela zdravych tukov...olivak,rybi,kokosovy,maslo...vela vela zeleniny,ovocie hlavne menej sladke,casto avokado...schudla som....ale co je podtstatne za 10som nemala ani raz nadchu,ani raz kasel..co inak kazdy mesiec poslednych par rokov..oslabenu imunitu mam tiez -typicke pre alergika-....a prekvapko sa udialo aj teraz ...nemam alergiu...jeden tyzden ked mi nabehli prve mierne priznaky som si hnad dala kortikoidy..ale po tyzdni som ich prestala uzivat a sledovala som sa...a nic....uz budem mat koniec sezony a priznaky som mala mierne jeden tyzden....ine ako zmena stravy zabrat nemohlo,lebo som nic ine nezmenila....jaj a otuzujem sa 5 mesiacov..kazde rano studena spracha..neviem ci ta ma efekt aj na sennu nadchu..netusim...ale strava podla mna urcite.
@kaja73 dakujem
@tehulka2011 a mate osobnu skusenost?
@alenka7777 tak boli sme iba 5x po sebe, fakt je, ze sa mi ekzem zlepsil, ale neviem na 100%, ci to bolo kvoli jaskyni
A nejake ine maminy so skusenostami so solnymi jaskyniami?
Jozef Tutko zo Sečoviec kontakt najdeš naňho aj tu na internete lieči rôzne choroby
Nikto nic?