Overené kúpele na problémy s pľúcami/prieduškami

24. okt 2024

Ahojte, na Slovensku máme mnoho kúpeľov preto si neviem radi, chceme to ako darček pre 55 ročného chlapa. Ktoré kúpele odporúčate? Niečo na úrovni, polpenzia, masáže, oddych...

revikat
24. okt 2024

Klimatické kúpele na dýchací systém sú v Štóse, dookola je krásny les, wellness je tam pekný, moderný 🙂 akurát kultúrneho vyžitia nie je až tak veľa, sú to maličké kúpele. Ale ak je chlap hubár, tak si príde na svoje 🍄‍🟫

kacena4
24. okt 2024

ja som bola v nimnici uzasne chcem ist znova

gabiso3
24. okt 2024

Tatranská Kotlina

milos81
25. okt 2024

Ja čo si pamätám, tak na Slovensku boli na pľúca Vyšné Hágy, je tam liečebňa kúsok od stanice težky.
Aké to tam je z pohľadu komfortu fakt netuším, no a kedysi sa tiež hovorilo o Sklených Tepliciach, je tam prírodná soľná jaskyňa s termálnou vodou a špecifickou klímou, ale ako vravím, bolo by sa treba informovať ideálne priamo u nich...

venusa85
25. okt 2024

Dcera dostáva ponuku od poisťovne ma Nimnicu, Bardejov, Stos, Lučivná, Smokovec a aj Červený kláštor. Ten ale len ambulantne, vraj...Stos je akurát pekne prostredie, možno pre dospelého vhodnejsie-boli sme minulý rok, 90%dospelých klientov. Nam viac uskodil ako pomohol, plesne, nič moc ani poriadok...