Ahojte, na Slovensku máme mnoho kúpeľov preto si neviem radi, chceme to ako darček pre 55 ročného chlapa. Ktoré kúpele odporúčate? Niečo na úrovni, polpenzia, masáže, oddych...
ja som bola v nimnici uzasne chcem ist znova
Tatranská Kotlina
Ja čo si pamätám, tak na Slovensku boli na pľúca Vyšné Hágy, je tam liečebňa kúsok od stanice težky.
Aké to tam je z pohľadu komfortu fakt netuším, no a kedysi sa tiež hovorilo o Sklených Tepliciach, je tam prírodná soľná jaskyňa s termálnou vodou a špecifickou klímou, ale ako vravím, bolo by sa treba informovať ideálne priamo u nich...
Dcera dostáva ponuku od poisťovne ma Nimnicu, Bardejov, Stos, Lučivná, Smokovec a aj Červený kláštor. Ten ale len ambulantne, vraj...Stos je akurát pekne prostredie, možno pre dospelého vhodnejsie-boli sme minulý rok, 90%dospelých klientov. Nam viac uskodil ako pomohol, plesne, nič moc ani poriadok...
Klimatické kúpele na dýchací systém sú v Štóse, dookola je krásny les, wellness je tam pekný, moderný 🙂 akurát kultúrneho vyžitia nie je až tak veľa, sú to maličké kúpele. Ale ak je chlap hubár, tak si príde na svoje 🍄🟫