Mali ste niekto po siti dierku pri stehu? vyberali mi stehy pred paru dnami hore na konci jazvy som mal velku chrastu od zaciatku, vcera mi chrasta odpadla a pod nou mi ostala diera. Nekrvaca, nejde z nej hnis. Volal som na chirurgiu a povedali mi ze to mam cistit s mydlom, davat betadine a masticku na jazvy a ono sa to zahoji. Mate niekto skusenosti?
Hnis z toho mozno “netecie”, ale podla mna (z fotky) toto je povlečené, nie čisté a aj vacsie ako dierka po stehu 🧐 urcite betadine, inadine a ak sa to nebude zmensovat tak to radsej ukaz na chirurgii (spodina rany ma byt červená/kastá)
@anavixy ked som volal so sestrickou z chirurgie hovoril som ze to nie je ciste ze dnu mam, nieco ako pozostatok hnisu, trocha zltkaste a ona ze to je vpohode, ze cistit s betadine. Ale mam aj teploty cely cas od kedy ma pustili z nemocnice okolo 37,0-37,1 a bojim sa ci to nema suvis s tou ranou
@jt261 ahoj ,mam podobne po sítí.Ako si to nakoniec vyliečil?Ja repikujem,tak neviem,ako postupovať.Porad🙂Dakujem
repikovat niekolko x za den drzat v cistote .. umyt repikom vysusit dat gazu a zalepit .. pripadne ak je to na lepsom mieste kde sa to neobtiera tak nechat par minut vetrat po zarepikovani .. krasne sa ti to zatiahne