Otrava krvi

trushme20
26. okt 2024

Chcem sa spýtať gynekologička mi povedala že vidí dutinku aj zltkovy váčok či čo to ale že tam mení vidieť embryo ja by som sa chcela spýtať gynekologička mi síce povedala že sa nemusím báť otravu krvy nedostanem že sa vyčistím sama že dostanem menštruáciu silnejšiu.. len ja sa strašne bojím aby som nedostala otravu krvy povedala že to je na mne ak nebudem chciet čakať do menštruácie že mi urobia kyret že nevie kedy presne dostanem menštruáciu že môžem aj ja týždeň za dva za tri týždne ja by som chcela hlavne vedieť či ste mali skúsenosti a či ste nemali otravu alebo ako ste sa cítili. Mne je trošku na zvracanie ale nie moc alebo si to domýšľam už neviem mám syna ma 1 rok takže musím pri ňom byt nonstop aj hlava sa mi sem tam točí ale nepijem skoro vôbec vodu takže skôr si myslím že to z toho mala som aj nižšší tlak teraz 110 na 65 a 88 pulzov ale ja si už začínam domýšľať.. mám strach. Ako ste to prosím mali vy ? Ďakujem moc

loliki
26. okt 2024

@trushme20 Ničoho sa neboj, všetko bude v poriadku. V ktorom si vlastne týždni? Doktorka ťa dobre vystresovala. Žiadna otrava ti nehrozí. To asi len srandovala.

marianarem
26. okt 2024

@trushme20 Otrava krvi je asi extrem, ale ja som isla na kyretaz a veru tak 2 dni pred nou som zacala citit akoby zapal v podbrusku a vystupila mi aj teplota. Bola som uz aj rada, ze uz budem vycistena, nemala som uz dobry pocit z toho. Otravy krvi som sa ale nebala, to ma ani nenapadlo.

trushme20
autor
26. okt 2024

Ďakujem vam velmi pekne tak velmi ste ma teraz ukludnili. No pani gynekologička je aj primarka takže urcite vie len ja som už raz podstupila kyret pred 2 rokmi lebo sa to od 6tt prestalo vyvijat a to mi robili kyret hned ns druhy den aby som nedostala otravu krvi tak preto sa teraz tak strasne bojim aby som nedostala aj pri takomto niecom otravu. Sice je to iny pripad ono vlastne sa to prestalo vyvijat skor nez tam nejake embryo malo byt mala som byt tento mesiac 10tt ale ona mi ani nevedela povedat že v kolkatom sa to prestalo vyvijat lebo žiadne embryo tam ani sa nevyvinulo. Tak o tyzden mam ist na kontrolu tak uvidime skor by som chcela aby mi pichli nejaku injekciu na spustenie menstruacie nech nemusim cakat na tu menstruaciu lebo zase ten kyret nejak podstupit uz nechcem 😏 radsej by som bola keby som sa vycistila sama doma bez uspavania a hlavne mam este maleho syna pred tymi 2 rokmi som po tom kyrete bola cely den slaba omámena ale to som este dieta nemala tak som mohla kludne oddychovat no teraz by som si to nevedela predstavit. Velmi pekne vam ďakujem ukludnili ste ma ani si neviete predstavit ako 🙏❤️

loliki
26. okt 2024

@trushme20 Doktorka by sa mohla starať radsej o to, aby zistila, preco mávaš tie samovoľné potraty, prečo sa dieťatko nevyvíja, aby si takéto traumy nemusela riešiť. A nie, že ťa ešte stresuje. Veľa zdravia prajem. 🙂

trushme20
autor
26. okt 2024

@loliki No to by zaujimalo aj mna velmi že prečo to takto mam. A asi ste si len zle precitali hore co som pisala praveze ona mi povedala ze nedostanem otravu krvi len som sa aj tak bala lebo pred tym ked sa mi to v 6tt nevyvijalo tak hned na druhy den mi robili kyret aby som nedostala otravu krvi preto mam tsky strach aby som aj z tohto nedostala 😌😌🙂🙂🙂

loliki
27. okt 2024

@trushme20 Ja som takýmto tiež prešla a nikto mi žiadnu otravu krvi nespomínal. Ja som prečítala dobre úvodný príspevok. Myslím si, že doktorka to povedala na odľahčenie a ty si to zobrala úplne vážne tie slová. "povedala že sa nemusím báť otravu krvi nedostanem, že sa vyčistím sama, že dostanem menštruáciu silnejšiu.." Tak to je. Ženy sa vyčistia aj samé, žiadna otrava nehrozí. 🙂

trushme20
autor
27. okt 2024

@loliki Aha tak pardon to asi ja som nepochopila vas potom 😀😀😀😀 ďakujem a prosim vy ste kedy dostali menstruaciu?

loliki
27. okt 2024

@trushme20 To uz bolo dávno, nepamätám si to.