Mohla som sa priotravit jedlom?
Jedla som poobede jušku s hubami. Onedlho na to som ai všimla že keď rozprávam, tak sa mi napínaju nevedomky oči. Takisto mam stav taky ako keby som bola opota a zdrogovana. Prišla som domov nejak na aute, lahla som si, ale neprešlo mi to ani po 2 a pol h. Teraz ked sa postavím, akoby ma niekto tahal k zemi taka som slabá.
A ešte mam strašne sucho v ustach6, ze nedolazem ani jest
Neviem ani co sa deje. Ale stav jak opitá, zdrohovana, je mi zima
Volaj záchranku
No ci si sa neotravila s hubami. Napchaj do seba 6 ks cierneho uhlia a nech ta niekto zavezie na pohotovost. Alebo zachranka. Necakaj kym sa to zhorsi.
Zavolaj tomu, kto s tebou ešte jedol toto jedlo, či aj on má rovnaké príznaky. Kto varil polievku a z akých húb?
Neviem sice, čo je juška s hubami, ale ja mam taku zasadu, že konzumujem len tie huby, ktore si sam nazbieram. Ostatnym neverim.
Ja by som išla ihneď k lekárovi môže to byt aj otrava hubami radšej skôr ako neskoro
čim skôr by som išla na urgentný príjem.Zvlašť ak sú to huby moja kamarátka pred 15 rokmi tak prišla o obličku tiež otec nazbieral huby a navarili polievku.Už si si mala volať záchranku.Povedať čo TI je.Toto sranda nie je.Vyplachnu TI žaludok ako píše andrejka1974 radšej skoro ako neskoro otrava hubami môže byť aj smrteľna.
Isla som na pohotovosť. Vzali mi krv, výsledky všetko v poriadku. Tak som dostala infuziu a sla som domov. Ze skôr to pripisali únave a prepracovanosti..uz som v poriadku.
Mohla...a mozes mat aj stav pred mrtvicou alebo iba znizeny tlak. Ak ti je naozaj zle, tak chod na pohotovost, tu na MK ta nikto "nezachrani".