Otoplastika

noemikatka
1. dec 2022

Ahojte mam otazocku na žienky ktoré si dali robiť plastiku odstavajucich uši chcem ísť do toho len mam trochu strach potrebujem vedieť viac informácií ..cena? bolest ako dlho trva ta najsilnejšia a ake tabletky nanu su dobre? ..budem mat obviazanu celu hlavu aj okolo vrady? 🙄🙈 žienky napíšte mi vaše skúsenosti ktoré ste to podstupili alebo ak niekoho poznáte kto kto natom bol a poprípade odporučili mi niekoho v Bratislave ďakujem 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

katkaseiner
1. dec 2022

Ahoj, bola som hned po velkej noci v Trnave u Dr. Zdenko Zamboj, je to sukromna klinika a stoji to uz cez 1000E, tusim okolo 1300E to bolo, nie som si uz uplne ista. Bola som velmi spokojna, najskor som si dohodla konzultaciu, bola som u neho vo Vrabloch, ale operuje v Trnave. V den zakroku som prisla, dostala som izbu kde mohol aj moj manzel, nafotil ma, vysvetlil, povedal do coho sa mam prezliect (vsetko pripravene). Isla som na salu, trvalo to nieco cez hodinu, cca 1.5 hodinu, este dopredu mi povedal nech si prinesiem celenku - ale nieco uplne volne, len na prekrytie.
Od toho stvrtka som mala previazanu hlavu tusim do utorka - chcel mi dat dole obvaz az v stredu ale pracovne mi to nevyhovovalo (pracujem sice z domu ale mala som toho na ten den vela kvoli uzavierke).
Ta naozajstna bolest bola fakt len prvy den ked vysla narkoza ci jak to nazvat... to znecitlivenie. Nemala som cakat kym uplne vyjde, ale hned si dat lieky ked vobec nieco zacitim. Tak aj bolo. Lieky som dostala od lekara - aj atb, aj na bolesti.
Este dalsi den som si dala lieky od boleti ale nic som necitila - len som sa bala bolesti... ale uz nic nebolo...
Cca tyzden sa mi to hojilo, stichy sa nevyberaju, vnutro sa rozide same, vonkajsie sa len vytiahnu. V septembri som mala ist na kontrolu a fotenie, ale este som sa tam nedostala... mala by som ale uz ist... Ak ta nahodou nieco konkretne zaujima, kludne napis.
Jaj asi najhorsia cast je ale to spanie... fakt nemozes na tych usiach lezat... takze len na chrbte a to ja, co vzdy spavam na bruchu, to bolo fakt utrpenie, ale cca tie 2 tyzdne sa to dalo vydrzat.
Urcite by som do toho isla znova a ovela skor.

noemikatka
autor
1. dec 2022

@katkaseiner ďakujem za povzbudenie a mala si obviazanu hlavu aj okolo brady?

katkaseiner
1. dec 2022

@noemikatka nie, hlava bola obviazana ako taka hruba celenka, cize na to som si dala urobit taku vacsiu a hrubsiu celenku

katkaseiner
1. dec 2022

Jaj a este po zakroku ta musi niekto odviezt domov... kedze to sa neodporuca vtedy soferovat.

greta2017
1. dec 2022

@katkaseiner a nedala by si tu fotky? Samozrejme tvar ak nechces tak zacierni alebo vystrihni tak aby bolo vidno len usi. Celkom ma to zaujima aky je vysledok ale ak nechces tak samozrejme chapem😊 dakujem

katkaseiner
1. dec 2022

@greta2017 foto pred nemam, odstavali mi vrchne casti usnic... foto po ti mozem poslat do spravy

noemikatka
autor
1. dec 2022

@katkaseiner tiež aj mne posli ďakujem

esakin
2. dec 2022

@noemikatka ahoj, ja som bola tento rok v marci ale nie v BA , no operoval ma doktor Trčka, ktorý pôsobí aj v BA.
Hlavu som mala obviazanu aj s bradou, keďže to bolo treba dobre zafixovať, mala som v ušiach a okolo uší nejakú špeciálnu vatu pre prípadné hematomi. Po týždni od operácie som bola na prevez, ďalší týždeň som to tiež mala obviazane okolo brady no už nie tak pevne.
Osobne si myslím, že mám vysoký prah bolesti ale prvé 4 dni boli pre mňa dosť náročné. Bolelo to, tie obväzy sú veľmi nepríjemné no po týždni to už bolo omnoho lepšie.
Doktor mi predpísal ak nejaké silnejšie prášky proti bolesti, inak neodporučil nejaký konkrétny liek, skôr taký o ktorom viem, že mi zaberá.
Ešte približne pol roka od operácie som mala uši citlive na dotyk, no postupne to odznievalo a momentálne už nemám zvýšenú citlivosť.
Platila som tuším 700 eur keď si zratam aj konzultáciu aj odbery, ktoré mi nehradila poisťovňa.
Napriek všetkému nepríjemnému čo tento zákrok obnáša, by som išla znova, vôbec to neľutujem. Stojí to za ten pocit slobody.
Držím palce 🙂

noemikatka
autor
3. dec 2022

@esakin práve to nechcem aby som mala aj vašu obviazanu🙄 veľa ľudí nemalo tak obviazane tak nechapem

gaga74
25. feb 2023

@katkaseiner Zdravím,chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o info.Syn sa konečne odhodlal ísť na operáciu.Celkom to dobre znášal všetko.No v pondelok mu dali dole bandáž a nie je moc spokojný.Usi má strašne blízko hlavy Povolí to ešte,prosím? Ďakujem za odpoveď a prajem pekný večer

katkaseiner
25. feb 2023

@gaga74 áno určite to povolí. Moje boli tiež veľmi blízko a ono sa to trochu vysunulo - neodstavaju ale nie sú nacapene na hlave. V každom prípade nech nosí ešte aspoň týždeň čelenku a hlavne na noc, nech si to nezdeformuje. Prvé cca 2tyzdne sú dosť dôležité. Držím palce. Za mňa to bolo životné rozhodnutie a ľutujem že som ho nespravila skor

mooka
21. jún 2023

@gaga74 dobrý deň, dcérka, 12 ročná, sa tiež odhodláva na operáciu, prosím info, kde a u koho bol váš syn operovaný a či ste spokojný s výsledkom. Nevieme sa rozhodnúť ku komu ísť, tých recenzií na nete nie je veľa. A teda, ak smiem vedieť, koľko ste platili?

gaga74
21. jún 2023

@mooka Dobrý deň,áno už sme spokojní.Platili sme 600Eur za obe a boli sme v Martine,zdá sa mi ,že ul.Prielohy. Pekný deň

mooka
28. jún 2023

@gaga74 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂 nedávno sme sa presťahovali z Martina, tak to tam poznám. Na nete mi našlo kliniku Privatmed na Priehradnej ulici, mysleli ste túto?

evica0
2. dec 2023

@gaga74 dobrý deň prosím vás ak by ste boli taká zlatá potrebovala by som sa viac popytat ohľadom zákroku

kika12345k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkaseiner
29. dec 2023

@kika12345k ahoj, myslis aktualnu? ja som sa s odhalenymi ušami nefotila

gaga74
29. dec 2023

@evica0 čo by Vás konkrétne zaujímalo? 😉